Αρχική > ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ > Εξοικονόμηση ενέργειας

 

ΕNΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔOΣΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LEGRAND: ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ


logo2

Η εξοικονόμιση ενέργειας αποτελεί ένα βασικό τομέα κάθε έργου της Legrand και μάλιστα έχει φθάσει να αποτελεί το βασικό παράγοντα επιτυχίας τους. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρολογικές και ψηφιακές κτιριακές εγκαταστάσεις, η Legrand προσφέρει ολοένα και περισσότερες λύσεις για καλύτερο έλεγχο της ηλεκτρικής ενέργειας, μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση της ποιότητας της ενέργειας.

Πέρα όμως από τα προϊόντα, είναι σημαντική και η συμμετοχή όλων μας, τόσο στις προδιαγραφές όσο και στην εγκατάστασή τους, που θα εξασφαλίσει ότι αυτές οι λύσεις εφαρμόζονται.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

residentiel

Με τους ανιχνευτές κίνησης έως τα πλήρη συστήματα αυτοματισμών σπιτιού, μπορείτε να ελέγξετε και να προγραμματίσετε το φωτισμό, τη θέρμανση και άλλες συσκευές κατανάλωσης ενέργειας έτσι ώστε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση τους με το ελάχιστο κόστος.

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

tertaire

Διαχείριση του φωτισμού και του εξοπλισμού των γραφείων, του φωτισμού ασφαλείας, της μέτρησης και του ελέγχου των υποδομών: υπάρχουν πολυάριθμες λύσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας που προστατεύουν ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

industriel

Οι πυκνωτές αντιστάθμισης αυξάνουν την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων και οι αναλυτές δικτύων μπορούν να μετρήσουν την ποιότητα και την κατανάλωση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα