Η Legrand στα βραβεία Διαφάνειας 2017 

 
DKYtA6DXkAAtEfD

Η Legrand νικήτρια στο Website Transparency 2017

Οι νικητές της 8ης διοργάνωσης των βραβείων Διαφάνειας (Grands Prix de la Transparence) ανακοινώθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο Παρίσι, όπου η Legrand βραβεύτηκε στην κατηγορία του ιστοτόπου.

Τα βραβεία αυτά, διοργανώνονται από το Labrador agency και η φετινή έρευνα συγκρίνει τις 120 εταιρείες που αποτελούν μέρος του δείκτη SBF120 του χρηματιστηρίου στο Παρίσι, αναλύοντας τη διαφάνεια των λεγόμενων «ρυθμιζόμενων πληροφοριών» τους, με μεγαλύτερη επικέντρωση σε οικονομικά και διαχειριστικά θέματα.

Χρησιμοποιώντας μια σύνθετη αξιολόγηση που εκπονήθηκε από μια συμβουλευτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η έρευνα αξιολογεί τις εταιρείες με βάση 158 διαφορετικά κριτήρια. Σε κάθε εταιρεία, 4 μεγάλα μέσα επικοινωνίας ( φόρμα επικοινωνίας, διαδικασίες εγγραφής, website, κτλ) εξετάζονται για την απόδοσή τους σε 4 βασικούς τομείς διαφάνειας: Την προσβασιμότητα, την ακρίβεια, τη σύγκριση με τον ανταγωνισμό και τη διαθεσιμότητα.

Κατά την ανακοίνωση της φετινής λίστας βραβείων, το Labrador τόνισε ότι οι γαλλικές επιχειρήσεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε αυτόν τον τομέα από το 2010.