Η Legrand ενισχύει τις θέσεις της στις ψηφιακές υποδομές με την εξαγορά της ServerTechnologyInc.

7b89289a84cb4ee79301b97fc9a6578b.png                    Server_Technology_Logo.jpg

Η Legrand συνεχίζει την ανάπτυξή της ανακοινώνοντας την προσάρτηση μιας ακόμα εταιρείας, της Server Technology, Inc. ηγέτη στην Αμερικάνικη αγορά στον τομέα των έξυπνων PDUs1 για data centers.

Server_Technolgy_HDOT-Beauty-CloseUp_RGB_forweb.jpg

Η Legrand είναι ήδη παρούσα στην αγορά των
data centers, μέσω εταιρειών που ειδικεύονται στα ερμάρια VDI2 (Ortronics, Electrorack και AFCO Systems στις Ηνωμένες Πολιτείες, Aegide / Minkels στην Ολλανδία, SJ Manufacturing στη Σιγκαπούρη και Valrack στην Ινδία), καθώς και σε PDUs και KVM3 διακόπτες και τις εφαρμογές τους (Raritan στις Ηνωμένες Πολιτείες) και σε προ-καλωδιωμένες λύσεις (Lastar / Quiktron στις Ηνωμένες Πολιτείες). Με αυτή την κίνηση, ο Όμιλος ολοκληρώνει την προϊοντική του προσφορά στην αγορά των datacenters προσθέτοντας τη γκάμα των έξυπνων PDUs της Server Technology, Inc.

Γενικότερα, η Legrand ενισχύει την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά των ψηφιακών υποδομών, ενός εκ ων τεσσάρων ισχυρών νέων επιχειρηματικών τομέων4 του Ομίλου, οδηγούμενη από την διαρκώς αυξανόμενη ροή δεδομένων, η οποία οφείλεται κυρίως στην ανάπτυξη διασυνδεδεμένων προϊόντων και στη ζήτηση για ολοένα και περισσότερες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.


Με έδρα το Ρίνο της Νεβάδα, η Server Technology, Inc. έχει περίπου 200 υπαλλήλους και ετήσια έσοδα πάνω από 110 εκατομμύρια δολλάρια.

1 PDU: Power Distribution Unit.

2 Voice-Data-Image.

3 KVM: Keyboard, Video and Mouse.

4 Digital infrastructure, energy efficiency, assisted living and home systems.


pdu-product-features-af9625d9855fbe099cfa1d7d7fe10da096514d27378cbd4cbdf6f78e36af04b5.jpg