Εξαγορά της Shenzhen Clever Electronic Co., Ltd. και σχεδιασμός εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της Debflex

 

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Legrand για την απόκτηση μικρών και μεσαίων συμπληρωματικών εταιρειών που θα ολοκληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων της, η εταιρεία προέβει σε σχετική ανακοίνωση:


• Για την εξαγορά της Shenzhen Clever Electronic Co., Ltd., του κινεζικού ηγέτη στα έξυπνα PDUs για Data Centers και

 

• Για τον σχεδιασμό εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της Debflex, της γαλλικής πρωτοπόρου εταιρείας στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στην κατηγορία των DIY

 

Με την εξαγορά της Shenzhen Clever Electronic Co, Ltd ολοκληρώνεται η υπάρχουσα προσφορά προϊόντων του Ομίλου σε μια κατηγορία υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπου η Legrand είναι ήδη νούμερο ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα εμπορικά σήματα Raritan και Server Technology. Η κίνηση αυτή ενισχύει τη θέση της Legrand στην Κίνα και επεκτείνει περαιτέρω τη διεθνή παρουσία του Ομίλου σε Data Center, μια αγορά όπου η ζήτηση τροφοδοτείται από μια σταθερή αύξηση των ροών δεδομένων και την ψηφιοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας. Με έδρα το Shenzhen (επαρχία Γκουανγκντόνγκ), η εταιρεία Shenzhen Clever Electronic Co., Ltd. έχει περίπου 360 υπαλλήλους και πραγματοποιεί ετήσιες πωλήσεις περίπου 24 εκατομμυρίων ευρώ, με περίπου 80% στην Κίνα.

 

Σχεδιασμός εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της Debflex, της γαλλικής πρωτοπόρου εταιρείας στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στην κατηγορία των DIΥ. Η εταιρεία, που είναι γνωστή για την ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της, θα ολοκληρώσει την προσφορά της Legrand στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία του DIY. Η Debflex εδρεύει στο Feuquières-en-Vimeu (Somme της Βόρειας Γαλλίας) και απασχολεί περίπου 120 εργαζόμενους. Οι ετήσιες πωλήσεις της ανέρχονται συνολικά σε 35 εκατομμύρια ευρώ περίπου και αφορούν κυρίως τη Γαλλία.

 

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.