Η Legrand ενισχύει την ανάπτυξή της στις ψηφιακές υποδομές με την εξαγορά(1) της Universal


Electric Corporation στις ΗΠΑ, αδιαμφισβήτητου ηγέτη σε busways(3)  για data center


starlinepower arc flash whitepaper mobile bg


Η Legrand συνεχίζοντας τη στρατηγική ανάπτυξής της μέσω στοχευμένων εξαγορών(2) , ανακοίνωσε στις 19/2/2019 την εξαγορά της Universal Electric Corporation, αδιαμφισβήτητου ηγέτη σε busways(3) για data center στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Legrand έχει ήδη ισχυρή παρουσία στην αμερικανική αγορά των data center, με σημαντικές θέσεις σε ερμάρια VoiceData-Image (Electrorack, AFCO Systems), στη δομημένη καλωδίωση (Ortronics), σε PDUs(4) (Raritan, Server Technology) και KVMs(5) (Raritan), καθώς και σε προ-τερματιζόμενες λύσεις (Lastar / Quiktron). Τώρα ενισχύει επιπλέον τη θέση της σε αυτή την πολλά υποσχόμενη αγορά με την εξαγορά της Universal Electric Corporation, αδιαμφισβήτητου ηγέτη σε busways στις ΗΠΑ.

Οι λύσεις που προτείνει η Universal Electric Corporation – στην πλειοψηφία τους με την επωνυμία Starline, είναι ένα πραγματικό σημείο αναφοράς για την αγορά, καθώς ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ευκολία στην εγκατάσταση και την ευκολία στη χρήση. Ολοκληρώνουν έτσι την προσφορά της Legrand για data center, η οποία ως όμιλος πλέον προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις σχετικές υποδομές.

Επιπλέον, η Legrand συστηματικά επεκτείνει την παρουσία της στην δυναμική αγορά των ψηφιακών υποδομών, μια επιχειρηματική δραστηριότητα που καθοδηγείται από τη σταθερή άνοδο της παγκόσμιας μεταφοράς δεδομένων και στην οποία ο Όμιλος κατέχει ήδη ηγετική θέση σε πολλές χώρες.

Με έδρα κοντά στο Πίτσμπουργκ (Πολιτεία της Πενσυλβάνια), η Universal Electric Corporation έχει περισσότερους από 450 εργαζόμενους και ετήσιες πωλήσεις άνω των 175 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 90% πραγματοποιείται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.


(1) Η εξαγορά υπόκειται στους συνήθεις όρους εγκρισης
(2) Εταιρείες που συμπληρώνουν την εμπορική δραστηριότητα της Legrand
(3). Διανομή ηλεκτρικής ενέργειας μεσω metal busbars.
(4) PDU: Power Distribution Unit.
(5) KVM: Keyboard, Video and Mouse. 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.