Η Legrand συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με την εξαγορά(1) της εταρείας Focal Point στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενισχύοντας τη θέση της σε λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού υψηλών προδιαγραφών για εμπορικά κτίρια

 

acquisition focal point v2 1582648933      

Η Focal Point, πρωτοπόρος εταιρεία στον αρχιτεκτονικό φωτισμό υψηλών προδιαγραφών για επαγγελματικούς χώρους, όπως νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, γραφεία κα, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, κυρίως για την ανακαίνιση. Η εταιρεία φημίζεται παγκοσμίως για την καινοτομία, την άρτια εξυπηρέτηση πελατών και το ευρέως αναπτυγμένο δίκτυο συνεργατών φωτισμού.


Με έδρα το Σικάγο του Ιλινόις, η Focal Point απασχολεί πάνω από 750 εργαζομένους και οι ετήσιες πωλήσεις της ανέρχονται σε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Μετά την εξαγορά της Pinnacle Architectural Lighting το 2016, της OCL και της Finelite το 2017 και της Kenall το 2018, αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει την ηγετική θέση της Legrand στην Αμερική σχετικά με τον έλεγχο και τις λύσεις φωτισμού, με μια γκάμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών για κτίρια, ενεργειακά αποδοτικά συστήματα διαχείρισης φωτισμού και καινοτόμες συνδεδεμένες λύσεις.

 


(1) Η εξαγορά υπόκειται στους συνήθεις όρους εγκρισης

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.