Αρχική > ΕΤΑΙΡΕΙΑ > Καινοτομία

Η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της Legrand. Σχεδόν 2.300 άνθρωποι εργάζονται στο τμήμα της εφαρμοσμένης μηχανικής και σχεδιασμού, όπου εφευρίσκουν και αναπτύσσουν τις λύσεις του αύριο. Η δυναμική προσέγγιση καινοτομίας της Legrand υποστηρίζεται από την αυξανόμενη επένδυση σε έρευνα & ανάπτυξη (4,8% των πωλήσεων το 2017), μια πολιτική που επιτρέπει τη διατήρηση ενός υψηλού ποσοστού λανσαρίσματος νέων προϊόντων.

TEXΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ: ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LEGRAND

Με περισσότερα από 4.000 ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ο όμιλος Legrand φημίζεται για τις καινοτομίες του: η διεθνής πρίζα multimedia και πιo πρόσφατα η πρίζα RJ45 για γρήγορη σύνδεση και υψηλή επίδοση. Η Legrand στρέφει τις προσπάθειές της στην έξυπνη διαχείριση κτιρίων, τα interface χρήσης των προϊόντων και την ευκολία στη χρήση τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ PROJECT ΜΑΣ

Η Legrand έχει δημιουργήσει ένα Κέντρο Καινοτομίας που επιφορτίζεται με την επίβλεψη μιας διαδικασίας συνεχούς διερεύνησης των αναγκών και πρακτικής ανάπτυξης ιδεών. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στο να προωθήσει το πνεύμα της καινοτομίας - μια ουσιαστική αξία για τον Όμιλο - μέσα σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο σε εκείνες που περιλαμβάνονται στις βιομηχανικές διαδικασίες αλλά και σε εκείνες στα τμήματα ανάπτυξης, μάρκετινγκ ή πωλήσεων.

innovation 01

Από τον απλό ρυθμιστή έντασης φωτισμού έως τα περιπλοκότερα συστήματα αυτοματισμών σπιτιού που χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες Zigbee ή BUS/SCS, η σειρά διακοπτικού υλικού Celiane έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών στον τομέα της κατασκευής και του real estate καθώς επίσης και των καταναλωτών που αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες και τεχνολογικές καινοτομίες.

innovation 02

Το σπίτι μπορεί να ελεγχθεί ολοένα και ευκολότερα από ένα smartphone ή έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας interfaces που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο της ζωής του χρήστη. Με την εφαρμογή IMyhome για τα Iphone, είναι τώρα εύκολο να ελέγξει κανείς το αυτόματο πότισμα, το φωτισμό ή τη βιντεο-επιτήρηση του σπιτιού από απόσταση.

eco ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Καινοτομία σημαίνει να ενεργείς σήμερα για την προετοιμασία μιας κερδοφόρας, μακροπρόθεσμης και υπεύθυνης ανάπτυξης αύριο. Σημαίνει μακροπρόθεσμη απόδοση προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

white

innovation 03

Τα συστήματα διαχείρισης φωτισμού μπορούν να προσφέρουν έως και 55% εξοικονόμηση στην κατανάλωση για το φωτισμό σε ένα εμπορικό κτίριο.

innovation 04

Η Legrand προσφέρει όλες τις λύσεις για τη σύνδεση φωτοβολταϊκών έτσι ώστε η νέα αυτή ανανεώσιμη πηγή ενέργειας να βρει την κατάλληλη θέση στη καθημερινή ζωή μας.