Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Ekpaideysi-eisagogi | Legrand Ελλάδα

3 ΕΙΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η εξέλιξη των αναγκών και των τεχνολογιών συνεπάγεται νέα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και απαιτεί συνεχή ενημέρωση σε νέα συστήματα και κανόνες εγκατάστασης. Η Legrand μοιράζεται μαζί σας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της και παρέχει αποκλειστικά σε εσάς 3 τρόπους εκπαίδευσης με στόχο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας.

εικονα για e-learning, ένας υπολογιστής και ένα tablet

Προσωποποιημένη εκπαίδευση

Ε-LEARNING WITH LEGRAND

Η Legrand μοιράζεται μαζί σας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της και παρέχει αποκλειστικά σε εσάς on-line εκπαίδευση μέσα από μία πλατφόρμα με εξειδικευμένα θέματα εκμάθησης. Μέσα από μια ευρεία γκάμα θεμάτων σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε με το δικό σας ρυθμό τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων προϊόντων και των εφαρμογών, τις τάσεις της αγοράς, και τις βέλτιστες πρακτικές εγκατάστασης.

εικονα ενος χεριού που κάνει κλικ σε ένα "ποντίκι" υπολογιστή

Διαδικτυακά σεμινάρια

WEBINARS

Για εσάς που βρίσκεστε μακριά, η Legrand σας προσφέρει σειρά από παρουσιάσεις και εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – webinars, σε συγκεκριμενες ημερομηνίες για να τα παρακολουθήσετε από την άνεση του χώρου σας. Για να παρακολουθήσετε μια παρουσίαση ή ένα webinar δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Αυτό που χρειάζεται να έχετε είναι σταθερή σύνδεση στο Internet, ηχεία και προαιρετικά κάποιο μικρόφωνο.

εικονα ενος σεμιναριου με κοσμο σε θρανια

Εκπαίδευση με φυσική παρουσία

INNOVAL

Στο INNOVAL Legrand, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζονται το σύνολο των λύσεων Home automation, εφαρμογές multimedia και εξοικονόμησης ενέργειας, όλα λειτουργικά ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να δει και να βιώσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνει από τέτοιου είδους εφαρμογές. Ταυτόχρονα διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια με φυσική παρουσία που παρουσιάζουν θεωρητικά αλλά και πρακτικά τις λύσεις Legrand.