Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Learning with Legrand | Legrand Ελλάδα

LEARNING WITH LEGRAND

Η εξέλιξη των αναγκών και των τεχνολογιών συνεπάγεται νέα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και απαιτεί συνεχή ενημέρωση σε νέα συστήματα και κανόνες εγκατάστασης. Η Legrand μοιράζεται μαζί σας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της και παρέχει αποκλειστικά σε εσάς on-line εκπαίδευση με στόχο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας. Μέσα από μια ευρεία γκάμα θεμάτων σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και να τα παρακολουθήσετε με το δικό σας ρυθμό όποτε εσείς θέλετε από την άνεση του υπολογιστή σας.

e-learning screens

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης Learning with Legrand και το σύνολο των εκπαιδευτικών ενοτήτων της, δημιουργούνται ώστε να προσφέρουν εκπαίδευση τόσο βασικών όσο και εξειδικευμένων γνώσεων σε ηλεκτρολογικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Οι εκπαιδεύσεις, αναλόγως της θεματικής ενότητας αναφέρονται στον τομέα, στης κατοικίας, του ξενοδοχείου, των επαγγελματικών κτιρίων αλλά και της βιομηχανίας.

Καθώς ο χρόνος του επαγγελματία είναι περιορισμένος, η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης, δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος αυτόνομα την εκπαιδευτική ενότητα που θα επιλέξει, στον δικό του ρυθμό, όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμεί, χωρίς να μετακινηθεί από το χώρο του. Μπορεί να σταματάει όποτε θέλει και να συνεχίζει από το σημείο που το άφησε οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Η πλατφόρμα διαθέτει τις παρακάτω ενότητες εκπαίδευσης:

  • Smart Home
  • Συστήματα UPS
  • Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Οι εκπαιδευτικές ενότητες και τα θέματα θα εμπλουτίζονται συνεχώς γι' αυτό μην ξεχνάτε να επισκέφτεστε συχνά την πλατφόρμα για να ανακαλύπτετε τι νέο έχει προστεθεί.

Για να ξεκινήσει κάποιος την εκπαίδευση, θα πρέπει να εγγραφεί πρώτα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Learning with Legrand, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες.

Σύντομα διαθέσιμη