Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Dianomi Energeias | Legrand Ελλάδα

Διανομή ενέργειας και προστασία

Μέσα από μια ευρεία γκάμα, μπορείτε να εξασφαλίσετε την μέγιστη ασφάλεια στους πελάτες σας, ελέγχοντας τις λειτουργίες της ηλεκτρολογικής τους εγκατάστασης.

πίνακας διανομης

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ


Η καρδιά της εγκατάστασης

O ηλεκτρικός πίνακας εξασφαλίζει τη διανομή του ρεύματος με ασφάλεια σε ένα χώρο και συγκεντρώνει κεντρικά μια σειρά από λειτουργίες, με λίγα λόγια αποτελεί την "καρδιά" μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης. Η Legrand διαθέτει μεγάλη ποικιλία πινάκων: επίτοιχοι και χωνευτοί, μεταλλικοί και πλαστικοί, με διαφανή και αδιαφανή πόρτα, στεγανότητα και άλλα. Όλοι οι πίνακες της Legrand έχουν εργονομικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και αισθητική και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη (έως 4 σειρών) για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.

εικονα ασφάλειες

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ


Προστασία της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Ονομαστικό ρεύμα από 1 έως 125 Α, ικανότητα διακοπής 6 kA έως 50 kA, αριθμός πόλων 1P έως 4P και P+Ν, καμπύλη απόζευξης Β, C,D και ln≥ 80A: τα χαρακτηριστικά της σειράς ασφαλειών TX³ και DX³ της Legrand που έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις απόδοσης και συμμόρφωσης με τα πρότυπα, εγγυώντας πάντα την μέγιστη ασφάλεια της εγκατάστασης.

εικονα ρελέ διαρροής

ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ


Προστασία έναντι διαρροής ρεύματος

Τα ρελέ διαρροής της Legrand, είναι σχεδιασμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις των σύγχρονων εγκαταστάσεων τόσο κατοικιών, όσο και εμπορικών κτιρίων. Προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στον άνθρωπο έναντι ηλεκτροπληξίας, παρέχοντας μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με κατοχυρωμένες πατέντες, που κάνουν την εγκατάσταση από τον ηλεκτρολόγο, εύκολη, γρήγορη και περισσότερο αποτελεσματική. Η σειρά TX³ και DX³ με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά , με πατενταρισμένα θήκη ετικέτας και άγκιστρο διαδρομής, ένδειξη on/off στο χειριστήριο και μεγάλο άνοιγμα ακροδεκτών με κάλυμμα, τύπων ΑC, A , B, F και δυνατότητα ρύθμισης επιλεκτικότητας, προσφέρει στον ηλεκτρολόγο εγγυημένη ασφάλεια και ευκολία στην εγκατάσταση. 

αντικεραυνικα

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΑ


Προστασία έναντι υπερτάσεων

Σίγουρα το κόστος της εγκατάστασης και του εξοπλισμού μπορεί να είναι σημαντικό, όμως πολύ σημαντικότερη είναι η ανθρώπινη ζωή.
Το αντικεραυνικό προστατεύει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τις ηλεκτρικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτή, από τη φθορά ή την καταστροφή. Διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία ενός  συστήματος, ενώ παράλληλα δρα προληπτικά για την πυροπροστασία της εγκατάστασης και του εξοπλισμού και προστατεύει σαν αποτέλεσμα και τον άνθρωπο από πιθανή πυρκαγιά. Η Legrand με μια πλήρη σειρά αντικεραυνικών Τ1, Τ2, Τ1+Τ2 και Τ3 κατάλληλα για όλους τους τύπους γειώσεων, παρέχει λύσεις τόσο γενικής, όσο και επιμέρους προστασίας.

SMART ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑ


Κάντε το σπίτι έξυπνο

φωτοβολταϊκά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ


Προστασία στην εγκατάσταση

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα παίξουν στο προσεχές μέλλον καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του πλανήτη. Η Legrand διαθέτει μια ευρεία γκάμα για την προστασία μίας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών. 

Εύρος κατηγοριών γκάμας μηχανισμών προστασίας DC:

  • Ασφαλειοαποζεύκτες 1000V, 20A
  • Κυλινδρικές ασφάλειες 10Χ38, 5-20Α
  • Αντικεραυνικά Type 2, 600 - 1000V
  • Αυτόματες ασφάλειες 6-20Α
  • Ραγοδιακόπτες 25-63Α
  • Περιστροφικοί ραγοδιακόπτες 32 - 125Α

Λύσεις στεγανών πινάκων για χώρους που εκτίθονται σε υγρασία:

  • Plexo IP 65
  • Plexo IP 65
  • Marina IP 66