Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Energy Efficiency: Residencial Solutions | Legrand Ελλάδα

Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία

Energy efficiency residencial solutions

Δημιουργήστε ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι


Προτείνετε λύσεις στους πελάτες σας που θα κάνουν την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού τους πιο αποδοτική και να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια:

  • ένα πιο οικολογικό και βιώσιμο σπίτι
  • μια ανθεκτική και επεκτάσιμη συνδεδεμένη εγκατάσταση
  • Αυξημένη ασφάλεια για τα προσωπικά δεδομένα
  • Μέγιστη άνεση
monitoring

Διαχείριση της Κατανάλωσης

Χάρη στους μηχανισμούς ράγας with Netatmo για συνδεδεμένο σπίτι, μπορείτε να ελέγχετε την κατανάλωση ενέργειας στο μέγιστο. Να ελέγχετε και να προγραμματίζετε την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των συσκευών σας από απόσταση από το smartphone σας και να παρακολουθείτε τη συνολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, υπολογισμένη σε ευρώ ή σε kWh. Επίσης, θα ειδοποιηθείτε σε περίπτωση δυσλειτουργίας (βλάβη, υπερβολική κατανάλωση).

temperature effiecency

Διαχείριση της Θερμοκρασίας

Προσαρμόστε τη θερμοκρασία κάθε δωματίου σύμφωνα με τις συνήθειες και τις ανάγκες σας και εξοικονομήστε ενέργεια. Υπάρχουν πολλές συνδεδεμένες λύσεις θέρμανσης (θερμοστάτες, θερμοστατικές βαλβίδες) για τη διαχείριση και τον προγραμματισμό της θερμοκρασίας που μπορείτε να διαχειρίζεστε από απόσταση από το smartphone σας μέσω της εφαρμογής Home + Control. Για εγκατάσταση σε νέα κτίρια καθώς και σε έργα ανακαίνισης, ανεξάρτητα από τον τύπο θέρμανσης (αέριο, ηλεκτρικό, θερμοσίφωνας με ζεστό νερό χρήσης κ.λπ. ).

lighting_managament

Διαχείριση του Φωτισμού

Τα φώτα ανάβουν και σβήνουν αυτόματα μόνο όταν χρειάζεται με αυτόματη ή προγραμματιζόμενη ενεργοποίηση. Με την τοποθέτηση ανιχνευτών κίνησης που ενεργοποιούν το φωτισμό όταν ανιχνεύουν κίνηση και τον απενεργοποιούν όταν δεν ανιχνεύουν πλέον παρουσία ή μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

teaser smart home

Λύσεις Smart Home

Ανακαλύψτε τις λύσεις της Legrand για ένα Smart Home στις άκρες των δαχτύλων σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προϊόντα Smart Home της Legrand

Τα κυριότερα προϊόντα Smart Home της Legrand, Bticino και Netatmo