Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Smart home | Legrand Ελλάδα

Smart Home with Netatmo

Τώρα το σπίτι μπορεί εύκολα να γίνει έξυπνο με τα smart προϊόντα Legrand, Βticino και Netatmo. Κατασκευάστε έξυπνα σπίτια και προσφέρετε στους πελάτες σας άνεση, ασφάλεια και έλεγχο της ενέργειας.

title
PLAY

Smart Home της Legrand

Πλήρης έλεγχος του σπιτιού

Φανταστείτε το σπίτι να ‘‘υπακούει’’ στο άγγιγμα και τη φωνή σας. Να μπορείτε να διαμορφώσετε το πώς θα συμπεριφέρεται. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το smart home της Legrand.

εικονα ενος ανθρώπου να κοιταζει το smartphone του

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ


Κάντε το φωτισμό έξυπνο

Τοποθετήστε συνδεδεμένους ενσύρματους διακόπτες με δυνατότητα dimmer ή μικροδιακόπτες και σε συνδυασμό με πρόσθετους ασύρματους διακόπτες, δημιουργήστε επιπλέον σημεία ελέγχου και κεντρικό έλεγχο του φωτισμού. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τη διαχείριση φωτισμού σε χρονικά σενάρια ή σενάρια καθημερινότητας συνδυάζοντας τη με άλλες λειτουργίες στο σπίτι, όπως ο έλεγχος των ρολών και της θέρμανσης που θα κάνουν τη ζωή των ενοίκων πιο εύκολη.

εικονα μιας γυναικας που κατεβαζει ενα ρολορολού

ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΛΩΝ


Έξυπνοι διακόπτες ρολών

Άνοιγμα και κλείσιμο των ρολών εύκολα σε όλο το σπίτι.
Ομαδοποίηση του ελέγχου των ηλεκτρικών ρολών και κεντρικές εντολές σε επιμέρους ομάδες ή στο σύνολο των ρολών της εγκατάστασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε χρονικά σενάρια ή να τα εντάξετε σε σενάρια καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη διαχείριση των ρολών, του φωτισμού, της θέρμανσης και των ηλεκτρικών συσκευών μέσω της εφαρμογής Home + Control.

NO IMAGE

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ


Όλες οι συσκευές του σπιτιού γίνονται έξυπνες

Αντί για συμβατικές πρίζες τοποθετήστε, με την ίδια ακριβώς καλωδίωση, έξυπνες πρίζες και μετατρέψτε όλες τις συσκευές σε έξυπνες. Έτσι, οι ένοικοι του σπιτιού θα μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδεδεμένες συσκευές τοπικά αλλά και από το smartphone τους με τη δωρεάν εφαρμογή Home+Control αλλά και να τις εντάσσουν σε χρονοπρογράμματα και σενάρια. Εναλλακτικά, τοποθετήστε smart μηχανισμούς ράγας στον ηλεκτρικό πίνακα για έλεγχο των συνδεδεμένων πριζών

smart θυροτηλεόραση

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ


Smart θυροτηλεοράσεις

Mε τις smart θυροτηλεοράσεις Classe 300 EOS και Classe 100 X16Ε με WiFi μπορείτε να διαζειρίζεστε το σύστημα θυροτηλεόρσης από το smartphone σας και να απαντάτε στις κλήσεις της μπουτονιέρας της εισόδου και να ανοίγετε την εξώπορτα απ' όπου κι αν βρίσκεστε.

εικονα μιας γυναίκας διπλα στο καλοριφερ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ


Θέρμανση μόνο όταν χρειάζεται

Προτείνετε έναν έξυπνο θερμοστάτη στους πελάτες σας αντί για ένα συμβατικό για να μπορούν να διαχειρίζονται και να επιβλέπουν τη θερμοκρασία του σπιτιού τους εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκονται! 
Θα μπορούν να δημιουργούν ένα πρόγραμμα που βασίζεται στις συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους, ώστε να χρησιμοποιούν τη θέρμανση μόνο όταν τη χρειάζονται.  
Μπορείτε να συνδυάσετε και τις Smart βαλβίδες Καλοριφέρ της Netatmo για διαχείρηση της θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.
Επιπλέον, ο έλεγχος του θερμοστάτη μπορεί να γίνει και με τους φωνητικούς βοηθούς Google Assistant, Siri και Alexa.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ


Ζεστό νερό την κατάλληλη στιγμή

Προσθέστε ένα smart  ρελέ ισχύος στη συνδεδεμένη  εγκατάσταση για έλεγχο του θερμοσίφωνα από απόσταση. Έτσι, ο θερμοσίφωνας μπορεί να ανάβει και να σβήνει απ' όπου κι αν βρίσκεται ο ένοικος, από το smartphone του ώστε να έχει ζεστό νερό όποτε το χρειάζεται.

εικονα ενος πλυντηρίου

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Για έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης

Σε μια εγκατάσταση με σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών with Netatmo, μπορεί κανείς να παρακολουθεί την κατανάλωση μιας ηλεκτρικής συσκευής ή του συνόλου της εγκατάστασης μέσα από την εφαρμογή Home + Control. Το ίδιο μπορεί να κάνει με την τοποθέτηση μίας smart μονάδας μέτρησης ενέργειας (μονοφασικός ή τριφασικός) που εγκαθιστάται στον ηλεκτρικό πίνακα. Παρακολουθεί τη συνολική κατανάλωση σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Επίσης, μετρά τη συνολική ισχύ (kW) του κυκλώματος σε πραγματικό χρόνο και στέλνει ειδοποίηση εάν ξεπεραστεί το όριο (σε kW) που έχει τεθεί. Λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Home + Control.

Δείτε τα σχετικά έντυπα


Smart διακόπτες Valena Life / Allure with Netatmo
pdf5.46 MB
Smart Home της Legrand
pdf3.9 MB
Θερμοστάτης Smarther with Netatmo
pdf5.23 MB
Celiane with Netatmo
pdf3.74 MB
Τεχνικός Οδηγός Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo
pdf10.9 MB
title
PLAY

Green Wellbeing

Smart home
Επικοινωνήστε μαζί μας

Είστε επαγγελματίας και κατασκευάζετε ένα Smart Home;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε να κατασκευάσετε ένα έξυπνο σπίτι με την τεχνολογία Smart Home with Netatmo της Legrand.

Προϊόντα Smart Home της Legrand

Τα κυριότερα προϊόντα Smart Home της Legrand, Bticino και Netatmo