Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Διακόπτες για το ξενοδοχείο | Legrand Ελλάδα

Σειρές διακοπτών για ξενοδοχεία

Διακοπτικές σειρές για το Ξενοδοχείο

To στυλ προσδιορίζει την ταυτότητα του ξενοδοχείου αλλά ταυτόχρονα δηλώνει ότι τίποτα μέσα σε αυτό δεν είναι τυχαίο, ότι κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και ότι ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ταυτότητά του χώρου σας, η Legrand σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων ώστε να βρείτε εκείνο που ταιριάζει στις απαιτήσεις της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου. Επιλέξτε από όλες τις σειρές διακοπτικού υλικού μας το σχέδιο που ανταποκρίνεται στο στυλ των χώρων σας και τις λειτουργίες που θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους φιλοξενουμένους σας

hotel room

Oι διακόπτες των δωματίων καθορίζουν και την ταυτότητα του ξενοδοχείου


Μέσα από μία πλούσια γκάμα χρωμάτων και υλικών, σχεδίων και λειτουργιών, η Legrand καλύπτει όλα τα γούστα και όλο το φάσμα δραστηριοτήτων.

Οποιοδήποτε κι αν είναι το επίπεδο του project σας, υπάρχει η κατάλληλη λύση:

  • UX σειρά διακοπτών αφής υψηλής αισθητικής για premium ξενοδοχεία
  • Living Now υψηλή τεχνολογία με ιταλική φινέτσα
  • Livinglight διακόπτες ιταλικού τύπου με υψηλή αισθητική και τεχνολογία

title
PLAY

UX premium διακόπτες αφής


UX

UX


Premium σειρά διακοπτών αφής

Σειρά διακοπτών αφής υψηλής αισθητικής που συνδυάζονται με την τεχνολογία BUS/SCS για τον έλεγχο του δωματίου του ξενοδοχείου. Σε μαύρο και λευκό χρώμα, με δυνατότητα εξατομίκευσης και προσαρμογής στις απαιτήσεις κάθε έργου, αποτελούν την καινοτόμο επιλογή για premium ξενοδοχεία.

Living Now

Living Now


Η σειρά διακοπτών της Btcino by Legrand αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο που συνδυάζει ένα μοναδικό design με επίπεδη και γραμμική φόρμα. Η σειρά διαθέτει 16 αποχρώσεις πλαισίων και 3 αποχρώσεις πλήκτρων (white, sand, black) με αμέτρητους συνδυασμούς πλαισίων και πλήκτρων. Διακόπτες 2, 3, 4 και 6 στοιχείων.

Livinglight

Livinglight


Από μίνιμαλ έως σοφιστικέ, η σειρά διακοπτών Livinglight προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο συνδυασμό σχημάτων, χρωμάτων και υλικών για όλα τα γούστα. Σε 3 αποχρώσεις μηχανισμών (λευκό, γραφίτης και αλουμίνιο tech) και 3 design πλαισίων (τετράγωνο, AIR, International) που όλα συνδυάζονται μεταξύ τους.


title
PLAY

Living Now


Δείτε τα σχετικά έντυπα


Διακόπτες UX
pdf853.16 KB
Έντυπο Living Now
pdf2.72 MB
Τιμοκατάλογος Living Now
pdf1.8 MB
Τιμοκατάλογος Livinglight
pdf3.17 MB