Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Lighting management | Legrand Ελλάδα

Διαχείριση φωτισμού

Η Legrand προσφέρει λύσεις διαχείρισης φωτισμού με ανιχνευτές κίνησης, αυτόνομους ή με τεχνολογία BUS/SCS που εξοικονομούν ενέργεια και βοηθούν το περιβάλλον.

energy efficiency

Για μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση στα κτίρια


Ο φωτισµός αποτελεί το 20% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται σε ένα επαγγελματικό χώρο και (µαζί µε τη θέρµανση και τον κλιµατισµό) είναι µία σηµαντική πηγή κόστους. Αυτό το κόστος µπορεί να µειωθεί αποτελεσµατικά µε τη χρήση της διαχείρισης φωτισµού. Mε ποιο τρόπο; Με τη χρήση αυτόµατης διαχείρισης φωτισµού ο φωτισµός να λειτουργεί έξυπνα: το κατάλληλο επίπεδο φωτισµού στα κατάλληλα σηµεία, τις κατάλληλες ώρες.

self-contained detectors legrand

Αυτόνομοι ανιχνευτές


Χωνευτοί ή επιτοίχοι ανιχνευτές κίνησης που συνδυάζουν τεχνολογίες υπερύθρων και υπερήχων για την ανίχνευση της παραμικρής κίνησης.

bus knx scs dali lighting solutions legrand

Φωτισμός με τεχνολογία BUS/KNX & DALI


Για περισσότερη ενεργειακή απόδοση, ευκολία και ευελιξία σε κάθε χώρο, που δεν χρειάζεται αναβάθμιση καθώς το κτίριο εξελίσσεται.

Τεχνολογία ανίχνευσης

Παθητικοί υπέρυθροι αισθητήρες

Το PIR ανιχνεύει την παρουσία αντιδρώντας σε πηγές υπέρυθρης ενέργειας, όπως το ανθρώπινο σώμα σε κίνηση. Οι αισθητήρες PIR είναι κατάλληλοι για μικρότερους χώρους. Παρέχει καλή απόδοση ανίχνευσης για άτομα που μετακινούνται, με μεγάλη εμβέλεια ανίχνευσης.

Αισθητήρες υψηλής συχνότητας

Οι αισθητήρες HF έχουν μεγάλη εμβέλεια και είναι πολύ ευαίσθητοι στις κινήσεις. Ανιχνεύουν μέσω γυαλιού και λεπτών υλικών. Οι αισθητήρες HF μπορούν επομένως να τοποθετηθούν κάπου που να μην φαίνονται, όπως πάνω από μια ψευδοροφή. Η ανίχνευση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και έξω από το δωμάτιο.

Τεχνολογία μικροκυμάτων

Η τεχνολογία μικροκυμάτων (MV) ανιχνεύει την κατάληψη εκπέμποντας κύματα και αναλύοντας τα bounced back waves. Οι αισθητήρες με τεχνολογία MV είναι ευαίσθητοι στην κίνηση και είναι ιδανικοί για μεγάλους χώρους και χώρους που έχουν άβολο σχήμα ή όπου απαιτείται ανίχνευση λεπτής κίνησης.

Διπλή τεχνολογία IR/US

Οι αισθητήρες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες ανίχνευσης PIR + US αναφέρονται συνήθως ως «διπλή τεχνολογία». Η διπλή τεχνολογία εξασφαλίζει μέγιστη ευαισθησία και κάλυψη σε δύσκολους χώρους για βέλτιστη αξιοπιστία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Φωτισμός ασφαλείας

Ανακαλύψτε τις λύσεις της Legrand για τον φωτισμό ασφαλείας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ