Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Guest Room | Legrand Ελλάδα

Δωμάτια φιλοξενίας

Ένα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο είναι πολύ σημαντικό για τον πελάτη αλλά είναι αρκετό για να του διασφαλίσει μία εξαιρετική διαμονή στο ξενοδοχείο; Με τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας του δωματίου, μπορείτε να προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες σας.

hotel room

Εξειδικευμένες λύσεις Legrand βασισμένες στην ανάλυση των επιθυμιών των επισκεπτών σας


Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο περνά ο επισκέπτης σας στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, έχει αποδειχτεί ότι η εμπειρία που απολαμβάνει στο δωμάτιο είναι αυτή που διαμορφώνει τη γνώμη του για όλο το ξενοδοχείο. Ανακαλύψτε τις λύσεις της Legrand για κάθε λειτουργία του δωματίου που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και επικοινωνία στον επισκέπτη και εξασφαλίζουν σε εσάς ευελιξία στη διαχείριση και μείωση του λειτουργικού κόστους.


προϊόντα έξω από το δωμάτιο

Προϊόντα για έξω από το δωμάτιο


Με τους διακόπτες ένδειξης κατάστασης δωματίου της Legrand «Do not disturb» και «Make up room», το προσωπικό μπορεί με μια ματιά να δει την ένδειξη κατάστασης του δωματίου.

προϊόντα μέσα στο δωμάτιο

Προϊόντα για μέσα στο δωμάτιο


Με τους διακόπτες σεναρίων οι πελάτες σας θα μπορούν να ελέγχουν το φωτισμό και τα ρολά και με τους θερμοστάτες θα μπορούν να προγραμματίσουν αυτόματα τη νυχτερινή θερμοκρασία για καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Διακόπτες ξενοδοχείου

Διακόπτες για το ξενοδοχείο


Επιλέξτε από όλες τις σειρές διακοπτικού υλικού μας το σχέδιο που ανταποκρίνεται στο στυλ των χώρων σας και τις λειτουργίες που θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους φιλοξενουμένούς σας.

Αυτοματισμοί ξενοδοχείου

Επίβλεψη δωματίου


Το Hotel Room Management είναι η λύση για τη διαχείριση και την επίβλεψη ξενοδοχείων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

title
PLAY

UX premium διακόπτες αφής


Δείτε τα σχετικά έντυπα


Hotel room automation
pdf2.08 MB
Guest Room Management System
pdf47.39 MB
Hospitality buildings
pdf10.02 MB
Διακόπτες UX
pdf853.16 KB