Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Hotel automation | Legrand Ελλάδα

Hotel automation

Αυτοματισμοί ξενοδοχείου

Προσφέρετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες σας και ταυτόχρονα μειώστε το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης και το λειτουργικό κόστος του ξενοδοχείου σας

Διαχείριση και επίβλεψη δωματίου

Μέσω του supervision software είναι δυνατή η άμεση ειδοποίηση για τις απαιτήσεις των πελατών, όπως το “DND - μην ενοχλείτε” και το “MUR - τακτοποιήστε το δωμάτιο” και επιπλέον η δυνατότητα αλλαγής της λειτουργίας της θέρμανσης (comfort, eco, κλπ.), ο έλεγχος σεναρίων στο δωμάτιο και η λήψη πληροφοριών για την κατάστασή του (παράθυρο ανοιχτό, παρουσία ενοίκου, κλπ.). Είναι δυνατός ο προγραμματισμός των καρτών για πρόσβαση σε διαφορετικούς χώρους για διαφορετικούς ανθρώπους.


Room control

Έλεγχος εισόδου στο δωμάτιο


Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητα για την ικανοποίηση των επισκεπτών σας. Με το σύστημα Hotel Room Automation της Legrand οι ενδείξεις “ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ” και “ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ” εμφανίζονται άμεσα στη reception οπότε μπορείτε να ανταποκριθείτε γρήγορα και να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος. 
Λειτουργίες ξενοδοχείου διατίθενται στις σειρές UX, Livinglight και Living Now.

Room control

Άνεση στο δωμάτιο


Ο στόχος είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες των επισκεπτών και οι προσδοκίες τους από το δωμάτιό τους. Σίγουρα θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το φωτισμό, τις κουρτίνες, τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα μέσω διακοπτών.
Λειτουργίες ξενοδοχείου διατίθενται στις σειρές UX, Livinglight και Living Now.

title
PLAY

Guest room management system

Επιβλέψη δωματίου

Δείτε τα σχετικά έντυπα


Hotel room automation
pdf2.08 MB
Guest Room Management System
pdf47.39 MB
Hospitality buildings
pdf10.02 MB
Διακόπτες UX
pdf853.16 KB