Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Βιομηχανία > Δίκτυο data
performances

ENA ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 20ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Το σύστημα LCS² περιλαμβάνει χαλκό (cat. 6A, cat. 6 και cat. 5e), οπτική ίνα, λύσεις Wi-Fi, πίνακες και ερμάρια δομημένης καλωδίωσης. Προσφέρει υψηλή απόδοση και εξασφαλίζει τέλεια συνέργεια με άλλα προϊόντα ή συστήματα Legrand, όπως η διαχείριση καλωδίων, το σύστημα καναλιών DLP και το διακοπτικό υλικό.Το σύστημα LCS² Legrand προσφέρει αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις από τον κατανεμητή έως τη θέση εργασίας. Επιπλέον, καλύπτεται από 20ετή εγγύηση.

Δείτε το βίντεο LCS²

Δείτε το έντυπο LCS²

Μάθετε περισσότερα για την εγγύηση

cabling sys-1

LCS² ΧΑΛΚΟΣ

Ο κονέκτορας LCS² RJ 45 εγγυάται την τέλεια σύνδεση και εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση από τα patch panels έως τη θέση εργασίας

Μάθετε περισσότερα

cabling sys-2

ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ LCS²

Από την κασέτα της οπτικής ίνας έως τους κονέκτορες και τα κουτιά διανομής ζώνης, η σειρά LCS² της Legrand προσφέρει μια πλήρη λύση για γρήγορες συνδέσεις υψηλής επίδοσης

Μάθετε περισσότερα

cabling sys-5

ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ LCS²

Η σειρά ερμαρίων LCS² διαθέτει πλούσια και εργονομική γκάμα και προσφέρει εύκολη πρόσβαση λόγω των αποσπώμενων καλυμμάτων και των προχαραγμένων εισόδων. Οι πίνακες LCS² τοποθετούνται επίτοιχα και εξασφαλίζουν μέγιστη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Μάθετε περισσότερα

pont wifi ondes

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT

Τα ασύρματα access points μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε θέση απαιτείται απεριόριστη πρόσβαση σε δίκτυο υπολογιστών. Τοποθετούνται ακριβώς όπως οι πρίζες RJ 45. Η σταθερότητα της απόδοσης και η διάρκεια των προϊόντων είναι εγγυημένες.

point wifiΣτους χρήστες υπολογιστών προσφέρει μια μόνιμη σύνδεση και στους περιστασιακούς χρήστες μια ασύρματη σύνδεση.
point wifi2Τα ασύρματα access points τοποθετούνται σε οποιαδήποτε βάση στήριξης τόσο εύκολα όσο οι πρίζες RJ45

cabling sys-4

LCS² WI-FI

Τα Wi-Fi Access Points μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε απαιτείται απεριόριστη πρόσβαση σε δίκτυο υπολογιστών. Μπορούν να τοποθετηθούν ακριβώς όπως οι πρίζες RJ 45 σε οποιαδήποτε βάση στήριξης. Η σταθερότητα της απόδοσης και η διάρκεια των προϊόντων είναι εγγυημένες.

4postes lan

ΔΙΚΤΥΟ LAN ΜΕ RJ45

Ψηφιακή σύνδεση σημαίνει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Ethernet χρησιμοποιώντας απλά μία πρίζα RJ45. Αυτή η παγκόσμια σύνδεση ενσωματώνεται σε όλες τις σειρές διακοπτικού της Legrand, από την πιο πολυτελή μέχρι την πιο απλή.

RJ45