Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Εκπαίδευση > Διαχείριση καλωδίων

ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PROJECT ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η LEGRAND ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΥΣΕΩΝ END-TO-END ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

chemin-cable


Τα συστήματα διαχείρισης καλωδίων για πάτωμα, ορφοή και τοίχους της Legrand, είναι σχεδιασμένες να μεταφέρουν την παροχή όπου τη χρειάζεται ο χρήστης.
Γρήγορες και ασφαλείς στην εγκατάσταση, οι λύσεις αυτές έχουν ως σκοπό να βελτιστοποιήσουν την οικονομική αποτελεσματικότητα.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Soluflex video

Το επιδαπέδιο σύστημα Soluflex προσφέρει μια σειρά βασικών πλεονεκτημάτων: ελαχιστοποίηση χρόνου εγκαταστάσης, ευελιξία χρήσης και δυνατότητα άμεσης αναδιαμόρφωσης.

Dans-beton

Επιδαπέδιο σύστημα για μπετόν. Ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα που ενσωματώνεται στο μπετόν και κάνει τις διαδικασίες αναδιάταξης και συντήρησης πολύ εύκολες.

moquette

Επιδαπέδιο σύστημα για μοκέτα. Σχεδιασμένο για να αντέχει βαριά φορτία, αυτό το κανάλι από PVC ή μέταλλο βυθίζεται άμεσα στη μοκέτα.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ

Με την Cablofil, την Van Geel-Legrand, τη Wiremold και τη Swifts, η Legrand προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων για τη διαχείριση καλωδίων που καλύπτουν μεγάλη έκταση εφαρμογών: απλές ή διατρυπημένες μεταλλικές σχάρες καλωδίων. Η σειρά διαθέτει πολλές επιλογές φινιρίσματος που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

cable-trays

Οι απλές ή διατρυπημένες μεταλλικές σχάρες καλωδίων παρέχουν στα καλώδια πλήρη προστασία από φθορά, σκόνη κ.λπ.

Cable-ladders

Σκαλωσιές καλωδίων. Η ιδανική λύση ειδικά για ιδιαίτερα βαριά φορτία.

cablofil video

Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων της Cablofil παρέχει απλή και αποτελεσματική διέλευση και διαχείριση των καλωδίων. Η ταχύτητα, η ευκολία εφαρμογής και η επεκτασιμότητα είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης.

ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
mosaic video

Για διανομή ισχύος και σύνδεση, τα κανάλια από PVC, μέταλλο ή αλουμίνιο προσφέρουν στις εγκαταστάσεις μέγιστη ευελιξία και επεκτασιμότητα. Οι σειά διακοπτικού υλικού Mosaic ενσωματώνεται πλήρως προσφέροντα;ς υψηλή αισθητική και τέλεια συνέργεια