Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Εμπορικό κέντρο > Προστασία αγαθών & εγκαταστάσεων

ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΩΣ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΑ, Η LEGRAND ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

Η πρόβλεψη για τους πιθανούς κινδύνους που διατρέχουν οι άνθρωποι και η περιουσία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για κάθε project

surveillance

ΕΠΙΒΛΕΨΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

Τα συστήματα CCTV της Legrand επιτρέπουν την εξ αποστάσεως επιτήρηση όλων των τύπων εγκαταστάσεων ή κτιρίων. Μια ευρεία γκάμα καμερών και monitors, η real-time παρακολούθηση αλλά και δυνατότητα καταγραφής των εικόνων, η αναφορά μέσω υπολογιστή ή smartphones σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το σύστημα παρακολούθησης χώρου που εσείς χρειάζεστε για το χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

animation

EΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

1. Μηχανισμός αναγνώρισης με κάρτα
2. Mηχανισμός με κωδικοποιημένο πληκτρολόγιο πληκτρολόγιο
3. Mηχανισμός βιομετρικής αναγνώρισης ψηφιακών αποτυπωμάτων

Απλές και εργονομικές λειτουργίες για να ανοίγουν οι χώροι φιλοξενίας ενώ προστατεύονται οι χώροι περιορισμένης πρόσβασης.

076706 p 134015 pcat

proteger1

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΥΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Οι κεραυνοί μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερη ζημιά και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Αν και τα αλεξικέραυνα προστατεύουν τα κτίρια από τους κεραυνούς, δεν προστατεύουν από τις επιπτώσεις του κεραυνού και γι' αυτό η παρουσία τους καθιστά απαραίτητη την εγκατάσταση αντικεραυνικών για να προστατευτεί ο ευαίσθητος εξοπλισμός από πιθανές κεραυνικές υπερτάσεις. Η σειρά αντικεραυνικών της Legrand προστατεύει την εγκατάστασή σας από το μετασχηματιστή χαμηλής τάσης έως την πρίζα.


Οι υπολογιστές και τα περιφερειακά τους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε κεραυνικές υπερτάσεις

Μάθετε περισσότεραγια τα αντικεραυνικά προϊόντα