Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Κατοικία > Δίκτυο πολυμέσων

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓHΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

302-reseau-com

Χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας; Είναι η στιγμή για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο πολυμέσων διαθέσιμο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες όλης της οικογένειας:
- να αλλάζετε όποτε θέλετε τη θέση της τηλεόρασης ή του υπολογιστή
- να μπαίνετε στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού
- να παίξετε βίντεο-παιχνίδια μέσα στο δίκτυο
- να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με έναν εκτυπωτή που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο ή και όροφο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ;


Ένα δίκτυο πολυμέσων αποτελείται από έναν πίνακα που συνδέεται με πρίζες multimedia (RJ 45 ή ασύρματα access points) και προσφέρει διασύνδεση στο δίκτυο των ακόλουθων εφαρμογών: τηλεόραση, τηλεφωνία, πληροφορική, διαδίκτυο… Η Legrand σας προτείνει εναλλακτικές επιλογές δικτύων πολυμέσων, από το πιο απλό έως το πιο εξελιγμένο ώστε να ανταποκριθεί σε όλες τις επιθυμίες σας και τις προσδοκίες σας.

ambiance

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ EVOLUTIVE+:
ADSL ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟ ΠΡΙΖΑΣ


Ανακαλύψτε την απόλυτη ελευθερία της διασύνδεσης: συνδέστε όλες τις συσκευές σας σε ένα μόνο τύπο πρίζας πολυμέσων: την πρίζα RJ 45 multimedia. Με το δίκτυο Evolutive+, έχετε ένα δίκτυο πολυμέσων με ADSL πολύ υψηλής ταχύττητας σε όλο το σπίτι και απολαμβάνετε διαδίκτυο, τηλεόραση και τηλεφωνία σε όλες τις πρίζες RJ 45 multimedia της κατοικίας σας.

302 2

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ EVOLUTIVE:
ADSL ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ 2 ΤΥΠΟΥΣ ΠΡΙΖΩΝ


Με το δίκτυο πολυμέσων Evolutive έχετε δύο διαφορετικά δικτύα: ένα υψηλών ταχυτήτων για την πληροφορική και το τηλέφωνο (σύνδεση σε πρίζες RJ 45) και άλλο για την τηλεόραση (πρίζες TV-RD-SAT). Σερφάρετε στο διαδίκτυο, μοιράζετε σε πολλούς υπολογιστές έναν εκτυπωτή ή παίζετε στο δίκτυο. Επωφελείστε επίσης όλων των εφαρμογών TV.

302 1b

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ CLASSIC:
2 ΤΥΠΟΙ ΠΡΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


Με το δίκτυο πολυμέσων Classic έχετε δύο διαφορετικά δικτύα: ένα για την πληροφορική και το τηλέφωνο (σύνδεση σε πρίζες RJ 45) και άλλο για την τηλεόρασηTV (πρίζες TV-R-SAT). Σερφάρετε στο διαδίκτυο, μοιράζετε σε πολλούς υπολογιστές έναν εκτυπωτή ή παίζετε στο δίκτυο. Επωφελείστε επίσης όλων των εφαρμογών TV.

302 1b