Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Κατοικία > Ηλεκτρικά ρολά

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΡΟΛΩΝ

1788-volets-roulants

Απλοποιήστε τη ζωή σας, διαχειριστείτε έξυπνα το άνοιγμα και το κλείσιμο των ρολών και ταυτόχρονα εξοικονομήστε ενέργεια! Εγκαταστήστε ένα διακόπτη ρολών σε κάθε παράθυρο ή για μεγαλύτερη άνεση - για να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας - εγκαταστήστε τους μαζί με ένα διακόπτη κεντρικού ελέγχου ρολών που ελέγχει ζώνες ή τα ρολά ολόκληρου του σπιτιού. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, οι λύσεις αυτοματισμού, όπως οι διακόπτες με οθόνη αφής και οι διακόπτες σεναρίων, σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε μέσα σε σενάριο το άνοιγμα/κλείσιμο των ρολών, για παράδειγμα, μαζί με τη θέρμανση ή τη μουσική το πρωί στο μπάνιο. Κέρδος χρόνου, μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας μαζί!

ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ


Εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως και εξοικονομήστε ενέργεια για τη θέρμανση το χειμώνα αφήνοντας να μπει ο ήλιος κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφήστε έξω το κρύο που έρχεται το βράδυ.

EΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΡΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΤΟ SMARTPHONE ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ

Με το "έξυπνο" σπίτι της Legrand και τους συνδεδεμένοςυ διακόπτες Valena Life/Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo ελέγχετε τα ρολά από ένα διακόπτη, το smartphone σας και με φωνητικές εντολές.

Εγκαταστήστε το βασικό kit και ένα συνδεδεμένο διακόπτη ρολών και κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή HOME+CONTROL στο smartphone σας.

Μάθετε περισσότερα για το"έξυπνο" σπίτι της Legrand

vasiko kit

diakoptis rolon

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ


Προγραμματίστε, αυτοματοποιήστε ή ελέγξτε κεντρικά όλα τα ηλεκτρικά ρολά.

Ο προγραμματιζόμενος διακόπτης ρολών Celiane δέχεται καθημερινό προγραμματισμό που θα διαχειρίζεται το ανέβασμα ή κατέβασμα των ρολών σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

automatisationstores-2


ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Απλές κινήσεις για να κερδίσετε χρόνο το πρωί και το βράδυ!


1. Διακόπτης ρολών Celiane που ελέγχει μόνο ένα ρολό.
2. Διακόπτης ρολών Valena Life.
3. Διακόπτης ρολών Galea.
4. Διακόπτης ρολών Valena.

variateurs-volet-tactile

galea valena