Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Χώροι νοσηλείας > Διαρκής άνεση και υγιεινή

12962 1XΩΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ - ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΕΣΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Η Legrand προτείνει μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση για το χώρο νοσηλείας, γύρω από το δωμάτιο του ασθενή, ο οποίος συνδυάζει την υποστηριζόμενη διαβίωση, την υγιεινή και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Εγγυάται την άνεση και την ασφάλεια των ασθενών, την αποτελεσματική φροντίδα εκ μέρους του προσωπικού και ευκολία στη συντήρηση για τον τεχνικό.

n1 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

12962 2

Μια τεχνολογική εφαρμογή που έχει ως στόχο την άνεση των ασθενών και τη δημιουργία του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος για το προσωπικό.

Η Legrand διαθέτει νοσοκομειακά κανάλια που ικανοποιούν διαφορετικούς τύπους ιδρυμάτων νοσηλείας: κλινικές, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, κλπ. και εξασφαλίζουν άνεση για τον ασθενή και υψηλή απόδοση για το προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

n2 ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ

12962 3

Παρέχει στο προσωπικό συνεχή πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και διαχείριση των κλήσεων με τη βέλτιστη αποδοτικότητα.

Η λύση Legrand μπορεί να προσαρμοστεί στην οργάνωση κάθε ιδρύματος νοσηλείας. Παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία μετακίνησης για ταχύτερη και αμεσότερη επικοινωνία με τους ασθενείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

n3 ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

12962 4

Μεγιστοποίηση της υγιεινής, μιας από τις βασικές απαιτήσεις των ιδρυμάτων νοσηλείας.

Η Legrand λαμβάνει υπόψη το θέμα της υγιεινής από τον αρχικό σχεδιασμό των λύσεών της. Για να μειώσει τον κίνδυνο μετάδοσης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, προσφέρει αντιμικροβιακές λύσεις με προϊόντα επεξεργασμένα με ιόντα αργύρου (Ag+), ο οποίος περιορίζει το 99.99% των βακτηριδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

n4 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ

12962 5

Προσφέρει στον ασθενή μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια όταν κινείται τη νύχτα και εξοικονόμηση χρόνου για το προσωπικό.

Οι συγκεκριμένες λύσεις φωτισμού της Legrand ανάβουν αυτόματα με την κίνηση και βοηθούν τους ασθενείς να βρουν το δρόμο τους μέσα στο δωμάτιο και το μπάνιο τη νύχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

n5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ MOSAIC


12962 6

Περισσότερες από 250 λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων και 40 αντιμικροβιακών.

Η σειρά Mosaic προσφέρει μια γκάμα από λειτουργίες που ενσωματώνονται στην υποδομή των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης. Με αντιμικροβιακή επεξεργασία σε περισσότερες από 40 λειτουργίες, ικανοποιεί, επίσης, τις απαιτήσεις υγιεινής που είναι δεδομένες σε χώρους νοσηλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας