Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Χώροι νοσηλείας > Προστασία ατόμων & δεδομένων

12960 1


XΩΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η τήρηση των απαιτήσεων ασφάλειας και προστασίας για τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης είναι πρωταρχικής σημασίας. Ο περιορισμός του κινδύνου ατυχημάτων των ασθενών, η σωστή διατήρηση των ιατρικών τους δεδομένων στα ιατρικά αρχεία και η παροχή πρόσβασης των ασθενών σε έναν κόσμο πολυμέσων είναι ολοένα και πιο σημαντικές απαιτήσεις, στις οποίες η Legrand μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις.

n1 ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

12960 2

Προστασία των ευαίσθητων τομέων του κτιρίου με τη βοήθεια συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Η Legrand παρέχει ένα εύχρηστο σύστημα ελέγχου πρόσβασης από κάρτες αναγνωσηςπου αναβαθμίζεται εύκολα, το οποίο αποδέχεται μέχρι 500 χρήστες με αυτόνομη λειτουργία και 10.000 χρήστες με κεντρική διαχείριση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

n2 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

g5

Αυτόνομα ή διευθυνσιοδοτούμενα για εκκένωση των χώρων γρήγορα και ακίνδυνα.

Μία πλήρης γκάμα για να επιλέξετε το φωτιστικό ασφαλείας για κάθε τύπο εγκατάστασης. Η Legrand διαθέτει φωτιστικά ασφαλείας 6W και 8W, κατάλληλα για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, συμβατικά ή υψηλής αισθητικής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, με εναλλακτικές δυνατότητες εγκατάστασης, αυτόνομα ή διευθυνσιοδοτούμενα

Μάθετε περισσότερα

n3 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

12960 4

Τα συστήματα καλωδίωσης της Legrand είναι διαθέσιμα για όλες τις εφαρμογές και προστατεύονται από τη διάδοση πυρκαγιάς μέσω των καλωδίων.

Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση καλωδίων, η Legrand προσφέρει πλήρεις σειρές τόσο για καλώδια χαλκού όσο και για καλώδια οπτικών ινών που είναι ασφαλείς στην εγκατάσταση και συνδυάζουν μηχανικά και ηλεκτρικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης. Η ασφάλεια ενισχύεται από ένα σύστημα πρόληψης διάδοσης πυρκαγιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

n4 ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

12960 5

Η δέσμευση της Legrand: 20ετής εγγύηση στην απόδοση του καναλιού και των συστατικών του.

Το σύστημα δομημένης καλωδίωσης προσφέρει λύσεις χαλκού (κατ. 6a μέχρι 500 MHZ, κατ. 6 μέχρι 250 MHZ και κατ. 5e μέχρι 100 MHZ), λύσεις οπτικών ινών, λύσεις WI-FI και πλήρη γκάμα ερμαρίων ΗΔΕ. Η σειρά LCS² σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει την απόδοση των εγκαταστάσεων ΗΔΕ.

Μάθετε περισσότερα για την εγγύηση

n5 AΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

UPS

Σε χώρους νοσηλείας τα Συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (UPS) είναι απολύτως απαραίτητα καθώς απαιτείται η αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων 24 ώρες το 24ωρο καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

Η σωστή διαστασιολόγηση και η υψηλή απόδοση των UPS είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα προϊόντα UPS επιτρέπουν τη μείωση της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Βελτιώνουν επίσης τη γενική αποόδοση, επιτυγχάνοντας 99% σε κατάσταση ECO και 95% κατάσταση on-line..

Μάθετε περισσότερα

n6 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

12960 6

Oι προκατασκευασμένες μπάρες διανομής (PED) είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη λύση για τη διανομή μεγάλων ρευμάτων.

H Legrand προσφέρει πλήρη συστήματα διανομής υψηλής τάσης έως 5000 Α. Είτε για τη σύνδεση του γενικού πίνακα με το μετασχηματιστή χαμηλής τάσης, ή τη διανομή ρεύματος στο φωτισμό ή ακόμα και την παροχή στον κεντρικό κατανεμητή δικτύου, το σύστημα μπαρών διανομής προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε πιθανές τροποποιήσεις της εγκατάστασης ή νέες παροχές χωρίς διακοπή της τροφοδοσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας