Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Ξενοδοχείο > Κοινόχρηστοι χώροι

 

 

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & LOBBY


Το lobby είναι κάτι περισσότερο από μία αίθουσα υποδοχής. Είναι ένα σημείο κοινωνικής συνεύρεσης και αλληλεπίδρασης.

Με τις λύσεις της Legrand γίνεται ένας χώρος όπου οι πελάτες μπορούν να συναντηθούν, να εργαστούν και να χαλαρώσουν. Η σήμανση των σημείων με ασύρματο δίκτυο καθώς και των διαδρομών τους βοηθούν να βρουν εύκολα αυτό που αναζητούν. Ο αυτόνομος έλεγχος φωτισμού σε κάθε ζώνη και η παροχή ρεύματος όσο το δυνατόν πιο κοντά στα καθίσματα, εξασφαλίζουν ευκολία και άνεση.

video hotel divers

lobby
lobby products

EΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BARSΟ προσεκτικά επιλεγμένος φωτισμός και το σύστημα μετάδοσης ήχου μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στους χώρους υποδοχής και τα εστιατόρια.

Διαφορετικά σενάρια φωτισμού μπορούν να προγραμματιστούν για διαφορετικές ώρες της ημέρας ώστε να αλλάζει η ατμόσφαιρα του χώρου.

bars

bars products

ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ


Οι διάδρομοι πρέπει να διαθέτουν κομψά φωτιστικά αλλά και αποτελεσματικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα φωτιστικά ασφαλείας G5 προσφέρουν αισθητική αλλά και φωτισμό ασφαλείας διάρκειας έως και 3 ώρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η σωστή διαχείριση φωτισμού μπορεί να μειώσει τις περιττές ενεργειακές δαπάνες τοποθετώντας το κατάλληλο σύστημα ανιχνευτών κίνησης

corridors

corridors products

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ


Η συγκέντρωση όλων των ελέγχων σε ένα κεντρικό σημείο και η παροχή διάφορων συνδέσεων συμβάλλουν στην αποδοτικότητα της εργασίας στους συνεδριακούς χώρους ενός ξενοδοχείου.

Ο έλεγχος του φωτισμού, της οθόνης προβολής και των ρολών από ένα κεντρικό σημείο, καθώς επίσης και η παροχή σύνδεσης υψηλής απόδοσης εικόνας και ήχου, θα συμβάλουν στην επιτυχία των συνεδριάσεων.

conference
conference products

ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Μόνο το προσωπικό πρέπει να έχει πρόσβαση στη ζώνη προσωπικού. Στους βοηθητικούς χώρους πρέπει να εγκατασταθούν αποτελεσματικά συστήματα προειδοποίησης βλαβών.

Οι χώροι αποθήκευσης, τα πλυντήρια, οι κουζίνες, κ.λπ., ανήκουν στη ζώνη μόνο για το προσωπικό. Η περιορισμένη πρόσβαση σ' αυτή τη ζώνη διασφαλίζεται με συστήματα ελέγχου εισόδου, όπως κάρτα εισόδου, κωδικό εισόδου κ.ά. Οι αισθητήρες των τεχνικών συναγερμών (διαρροή νερού, αερίου κ.λπ.) θα προειδοποιήσουν για οποιοδήποτε κίνδυνο.

service
service products