Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Data center > Server room
data-center server room

Το server room είναι η καρδιά του data center. Η διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας στο χώρο των servers είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία.

n1 Διαχείριση θερμοκρασίας

Η Legrand προσφέρει λύσεις για την εξασφάλιση της κατάλληλης θερμοκρασίας του χώρου. Οι λύσεις για ψύξη χώρων IT προσφέρουν δυνατότητα έως 30 kW ανά ερμάριο και αντέχουν έως 1.200 kg.

server room 1

n2 Μεταλλικές σχάρες

ΗLegrand διαθέτει μεταλλικές σχάρες και μεταλλικές σχάρες τύπου πλέγματος για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτοντας τεχνολογία και τεχνογνωσία ενός εξειδικευμένου κατασκευαστή με παγκόσμια παρουσία, τα συστήματα μεταλλικών σχαρών Legrand είναι εύκολα και ασφαλή στην εγκατάσταση, ενώ οι μεταλλικές σχάρες τύπου πλέγματος εξασφαλίζουν τη σωστή διανομή των καλωδίων χαλκού και οπτικών ινών ΗΔΕ.

server room 2

n3 Aσφάλεια (CCTV & Έλεγχος εισόδου)

Τα data centers είναι ευαίσθητοι χώροι που απαιτούν αποδοτικές λύσεις για την προστασία τους. Η Legrand προσφέρει συστήματα ελέγχου πρόσβασης (από πληκτρολόγια έως αναγνώστες βιομετρικού αποτυπώματος) και συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για να εξασφαλίζει την επίβλεψη των εισόδων και των χώρων των technical rooms ή των server racks.

server room 3

n4 Σύστημα δομημένης καλωδίωσης LCS3

Τo σύστημα LCS3 προσφέρει βέλτιστη απόδοση για τα data centers. Η Legrand προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένες επιδόσεις έως 10 Gbps για εγκαταστάσεις χαλκού και 40 έως 100 Gbps για εγκαταστάσεις οπτικών ινών.

server room 4

n5 Ροηφόροι αγωγοί Busbars

H Legrand προσφέρει πλήρη συστήματα διανομής υψηλής τάσης έως 5000 Α. Είτε για τη σύνδεση του γενικού πίνακα με το μετασχηματιστή χαμηλής τάσης, ή τη διανομή ρεύματος στο φωτισμό ή ακόμα και την παροχή στον κεντρικό κατανεμητή δικτύου, το σύστημα μπαρών διανομής προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε πιθανές τροποποιήσεις της εγκατάστασης ή νέες παροχές χωρίς διακοπή της τροφοδοσίας.

server room 5.jpg