Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Legrand Ελλάδα

ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Αυτό είναι το website της Legrand για εσάς, τον επαγγελματία. Εδώ θα βρείτε λύσεις για κάθε έργο σας, όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας αναλυτικά, εκπαιδευτικές ενότητες σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες, εργαλεία που θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη και αποτελεσματική και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας. Από διακόπτες και πρίζες, λύσεις smart home, προϊόντα για το ξενοδοχείο και συστήματα UPS μέχρι συστήματα δομημένης καλωδίωσης και λύσεις data center, η Legrand παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων για χρήση σε οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

εξωφυλλο γενικου καταλογου 2024

Μαζί κάνουμε τη ζωή καλύτερη!

Ο νέος Κατάλογος 2024 της Legrand έφθασε! Περιέχει όλα τα  υπάρχοντα και νέα προϊόντα Legrand, Bticino και Netatmo του ομίλου Legrand. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τις κυριότερες κατηγορίες προϊόντων μας


ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Γρήγορη πρόσβαση στα πιο χρήσιμα εργαλεία για να κάνετε την εργασία σας πιο εύκολη.

image for configuraor

LEGRAND CONFIG PRO

Με τη δωρεάν online εφαρμογή Legrand Config Pro, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε για τα έργα σας, να φτιάξετε τις λίστες υλικών χωρίς λάθη και να εξάγετε την πλήρη λίστα κωδικών.

εικονα για Εκπαιδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εξέλιξη των αναγκών και των τεχνολογιών απαιτεί συνεχή ενημέρωση σε νέα συστήματα και κανόνες εγκατάστασης. Η Legrand σας παρέχει 3 τρόπους εκπαίδευσης με στόχο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας.

εικονα για ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε τις απορίες σας, να σας καθοδηγήσουμε στο στάδιο του σχεδιασμού και της εγκατάστασης και να σας βοηθήσουμε σε κάθε στάδιο της εργασίας σας


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Οι αξίες μας

Χώροι διαβίωσης και εργασίας με Legrand

Πράσινη επανάσταση της Legrand