Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Legrand Ελλάδα

ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Αυτό είναι το website της Legrand για εσάς, τον επαγγελματία. Εδώ θα βρείτε λύσεις για κάθε έργο σας, όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας αναλυτικά, εκπαιδευτικές ενότητες σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες, εργαλεία που θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη και αποτελεσματική και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας. Από διακόπτες και πρίζες, λύσεις smart home, προϊόντα για το ξενοδοχείο και συστήματα UPS μέχρι συστήματα δομημένης καλωδίωσης και λύσεις data center, η Legrand παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων για χρήση σε οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της Legrand

ΝΕΟ: KEOR SPE Rack

Tο Keor SPE RT της Legrand είναι ένα UPS με τεχνολογία line-interactive και με έξοδο καθαρού ημιτόνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαμόρφωση tower και rack χάρη στην αναστρέψιμη οθόνη 19’’.

Αποδίδει ονομαστική ισχύ από 750 έως 3000 VA, λειτουργεί με ένα μικροεπεξεργαστή με ενσωματωμένο αυτοδιαγνωστικό και διαθέτει λειτουργία Cold Start.

ΝΕΟ: Σταθμοί φόρτισης Green'up One

Πλαστικοί σταθμοί φόρτισης, IP 54, IK10 για την οικιακή φόρτιση οχημάτων σε λειτουργία Mode 3. Διαθέτουν ενσωματωμένο καλώδιο 5m. Έλεγχος του σταθμού φόρτισης από το smartphone ή το tablet με την εφαρμογή Charger Control. 

Μονοφασικός από 3,7 kW έως 7,4 kW για ταχεία φόρτιση
Τριφασικοί από 11 kW έως 22 kW για ταχεία φόρτιση


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τις κυριότερες κατηγορίες προϊόντων μας


ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Γρήγορη πρόσβαση στα πιο χρήσιμα εργαλεία για να κάνετε την εργασία σας πιο εύκολη.

image for configuraor

LEGRAND CONFIG PRO

Με τη δωρεάν online εφαρμογή Legrand Config Pro, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε για τα έργα σας, να φτιάξετε τις λίστες υλικών χωρίς λάθη και να εξάγετε την πλήρη λίστα κωδικών.

εικονα για Εκπαιδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εξέλιξη των αναγκών και των τεχνολογιών απαιτεί συνεχή ενημέρωση σε νέα συστήματα και κανόνες εγκατάστασης. Η Legrand σας παρέχει 3 τρόπους εκπαίδευσης με στόχο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας.

εικονα για ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε τις απορίες σας, να σας καθοδηγήσουμε στο στάδιο του σχεδιασμού και της εγκατάστασης και να σας βοηθήσουμε σε κάθε στάδιο της εργασίας σας


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Οι αξίες μας

Χώροι διαβίωσης και εργασίας με Legrand

Πράσινη επανάσταση της Legrand