Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Celiane™ | Legrand Ελλάδα

Σειρά διακοπτών Celiane

Η σειρά διακοπτών Celiane ισορροπεί ανάμεσα στην αισθητική και την λειτουργικότητα μέσα από την αρμονική συνύρπαξη του κύκλου με το ορθογώνιο. Με πρωτοποριακή γκάμα χρωμάτων και υλικών φέρνει μια νέα διάσταση στην αισθητική. Η σειρά Celiane διαθέτει επίσης smart διακόπτες για τη δημιουργία έξυπνου σπιτιού προσφέροντας έτσι προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με την κομψότητα.

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ CELIANE

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ


4 διαφορετικοί κωδικοί

Oι μηχανισμοί Celiane τοποθετούνται χωνευτά σε κουτί εντοιχισμού Batibox βάθους 40 mm με νύχια ή βίδες. Διατίθενται κουτιά για τοίχο, γυψοσανίδα ή για τοίχο και γυψοσανίδα καθώς και βάσεις στήριξης. Ο διακόπτης συνθέτεται από το μηχανισμό, το πλακίδιο και το πλαίσιο. Όλες οι αποχρώσεις πλαισίων συνδυάζονται με όλες τις αποχρώσεις πλακιδίων για να προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Εικόνα smart διακοπτών Celiane και smartphone

SMART ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ


Celiane with Netatmo

Η σειρά Celiane διαθέτει και smart διακόπτες για τον έλεγχο φώτων, ρολών και ηλεκτρικών συσκευών από το διακόπτη, το smartphone και με φωνητικές εντολές.
Μπορείτε να τοποθετήσετε εξαρχής ή να αντικαταστήσετεε εύκολα, χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια  τους συμβατικούς διακόπτες και πρίζες του σπιτιού με τη σειρά smart διακοπτών και πριζών Celiane with Netatmo για να προσφέρετε στον πελάτη σας προηγμένη τεχνολογία και ταυτόχρονα να αναβθαμίζετε την εργασία σας.


Σχετικά έντυπα

Εδώ θα δείτε τα πιο βασικά έντυπα που αφορούν τη σειρά διακοπτών Celiane. Ανακαλύψτε περισσότερα έντυπα (τεχνικούς οδηγούς, εγχειρίδια χρήσης, κ.ά.) στη γενική σελίδα εντύπων, καθώς επίσης και πιστοποιητικά κ.ά. στη σελίδα κάθε προϊόντος.

Έντυπο Celiane
pdf2.9 MB
Τιμοκατάλογος Celiane
pdf1.66 MB
Celiane with Netatmo
pdf3.74 MB
Τεχνικός Οδηγός Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo
pdf10.9 MB

Δείτε τα προϊόντα

Η σειρά διαθέτει 43 αποχρώσεις πλαισίων και 4 αποχρώσεις πλακιδίων. Όλα τα πλαίσια συνδυάζονται με πλακίδια White, Titanium, Ivory και Graphite

Τεχνικά χαρακτηριστικά