Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Ξενοδοχείο | Legrand Ελλάδα

Λύσεις για το ξενοδοχείο

Εξειδικευμένα προϊόντα και συστήματα κατάλληλα προσαρμοσμένα στις διαφορετικές απαιτήσεις των χώρων των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και συστημάτων της Legrand επιτρέπει την αποτελεσματική κάλυψη όλων των αναγκών κάθε τύπου ξενοδοχείου: από απλή ανακαίνιση δωματίου έως κατασκευή νέας μονάδας boutique hotel ή μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Και από συμβατική ηλεκτρολογική εγκατάσταση έως “έξυπνα” συστήματα αυτοματισμών στο δωμάτιο ή σε όλο το ξενοδοχείο.

hotel room

Μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη


Ανεξάρτητα από τον τύπο της εγκατάστασης, κάθε λεπτομέρεια μετράει όταν πρόκειται για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άνεση παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση του μέγιστου ποσοστού πλήρωσης. Η δωρεάν πρόσβαση στο internet και ο αξιόπιστος συνεδριακός εξοπλισμός αποτελούν απαραίτητα συστατικά. Επίσης, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να εγγυάται ότι οι εγκαταστάσεις λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ενώ η επιλογή του κατάλληλου διακοπτικού υλικού προσθέτει μία επιπλέον αισθητική διάσταση που ενισχύει το κύρος του ξενοδοχείου.


title
PLAY

UX premium διακόπτες αφής

Άλλες λύσεις για το ξενοδοχείο

hotel supervision

Hotel Room Management & Hotel supervision

Το Hotel Room Management είναι μια λύση για τη διαχείριση και την επίβλεψη ξενοδοχείων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Σχεδιασμένο για να εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση υποδοχής και ελέγχου, το Σύστημα Διαχείρισης Δωματίων συνδυάζει δύο πτυχές: την επίβλεψη, που διαχειρίζεται το προσωπικό του ξενοδοχείου και τη διαχείριση του δωματίου από τον πελάτη. Δύο ξεχωριστοί κόσμοι, που όμως βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους.

lighting_managament

Διαχείριση φωτισμού

Τα ενεργειακά αποδοτικά συστήματα διαχείρισης φωτισμού διασφαλίζουν ότι υπάρχει ακριβώς η σωστή ποσότητα φωτισμού όταν και όπου υπάρχει κίνηση, όπως χώρους διέλευσης, διαδρόμους κ.ά. Είναι αξιόπιστα και εύχρηστα, παρέχουν ασφάλεια, μειώνουν τις δαπάνες και είναι βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Η Legrand προσφέρει λύσεις διαχείρισης φωτισμού με ανιχνευτές κίνησης, αυτόνομους ή με τεχνολογία BUS/SCS που εξοικονομούν ενέργεια και βοηθούν το περιβάλλον.

UPS

UPS

Εξασφαλίζουν παροχή υψηλής ποιότητας ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ παράλληλα προσφέρουν προστασία από διακυμάνσεις του δικτύου για τις συνδεδεμένες συσκευές. Μονοφασικά, τριφασικά, line interactive ή modular, η Legrand έχει τη λύση από το μικρό επαγγελματικό χώρο μέχρι τα μεγάλα κτίρια γραφείων.

diktyo data

Δίκτυο data

Η πρόσβαση στα ψηφιακά δίκτυα έχει γίνει τόσο σημαντική όσο και το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι συνεχείς μετακινήσεις και η εργασία μακριά από το γραφείο, καθώς και η επιδίωξη για αύξηση της παραγωγικότητας επηρεάζουν το σχεδιασμό των κτιρίων γραφείων. Μια προσαρμόσιμη και ευέλικτη τεχνική υποδομή πρέπει να ενσωματώνει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα δίκτυα επικοινωνίας ακριβώς όπου τα χρειάζεται κανείς.

Διανομή και προστασία στο γραφείο

Προστασία και διανομή

Η ευρεία γκάμα του εξοπλισμού διανομής της Legrand προσφέρει μια αποδοτική και ισχυρή λύση διανομής και προστασίας για οποιαδήποτε εγκατάσταση. Πίνακες πλαστικοί από 2 έως 144 στοιχεία ράγας, χωνευτοί ή επίτοιχοι, διακόπτες ισχύος DMX³ και DPX, συστήματα BUSBAR, inverters παροχής, isolating διακόπτες και ό,τι άλλο απαιτεί η γενική παροχή σε ένα κτίριο γραφείων.

φορτιση ηλεκτρικων οχημάτων γραφείο

Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

H Legrand προσφέρει λύσεις φόρτισης με ασφάλεια όλων των τύπων ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων, λύσεις συνεκτικές και ομοιογενείς για να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των επαγγελματικών γραφείων. Οι σταθμοί φόρτισης Green'Up είναι ιδανικοί για εταιρείες και κτίρια γραφείων, μονοφασικοί ή τριφασικοί, για φόρτιση 1 ή 2 οχημάτων, για εξωτερικούς ή στεγασμένους χώρους στάθμευσης.