Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Valena™ Allure | Legrand Ελλάδα

Σειρά διακοπτών Valena Allure

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της σειράς Valena Allure με τις απαλές καμπύλες και τα τρία διαφορετικά είδη πλαισίων που διατίθενται σε πλήθος αποχρώσεων, προσφέρει στον πελάτη σας πλήθος αιασθητικών επιλογών και προσθέτει αξία στην εργασία σας.

εικονα μηχανισμού valena in'matic

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ VALENA INMATIC


Ασφαλής, αξιόπιστος, στιβαρός

Ο μηχανισμός Valena In'Matic που διαθέτουν οι σειρές Valena Life και Valena Allure είναι ασφαλής, αξιόπιστος και στιβαρός και διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους μηχανισμούς της αγοράς.

εικόνα σύνθεσης διακόπτη Valena Allure

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ


4 διαφορετικοί κωδικοί

Oι μηχανισμοί Valena In'Matic διατίθενται με ενσωματωμένη βάση στήριξης που προσφέρεται με ειδικό διαφανές προστατευτικό κάλυμμα και τοποθετούνται χωνευτά σε κουτί εντοιχισμού Batibox βάθους 40 mm με νύχια ή βίδες (διατίθενται κουτιά για τοίχο, γυψοσανίδα ή για τοίχο και γυψοσανίδα). Ο διακόπτης συντίθεται από το μηχανισμό (με ενσωματωμένη βάση), το πλακίδιο και το πλαίσιο. Όλες οι αποχρώσεις πλαισίων συνδυάζονται με όλες τις αποχρώσεις πλακιδίων για να προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

εικονα smart διακόπτη Valena Allure with Netatmo

SMART ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ


Valena Allure with Netatmo

Η σειρά Valena Allure διαθέτει και smart διακόπτες για τον έλεγχο φώτων, ρολών και ηλεκτρικών συσκευών από το διακόπτη, το smartphone και με φωνητικές εντολές.
Μπορείτε να τοποθετήσετε εξαρχής ή να αντικαταστήσετεε εύκολα, χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια  τους συμβατικούς διακόπτες και πρίζες του σπιτιού με τη σειρά smart διακοπτών και πριζών Valena Allure with Netatmo για να προσφέρετε στον πελάτη σας προηγμένη τεχνολογία και ταυτόχρονα να αναβθαμίζετε την εργασία σας.


Σχετικά έντυπα

Εδώ θα δείτε τα πιο βασικά έντυπα που αφορούν τη σειρά διακοπτών Valena Allure. Ανακαλύψτε περισσότερα έντυπα (τεχνικούς οδηγούς, εγχειρίδια χρήσης, κ.ά.) στη γενική σελίδα εντύπων, καθώς επίσης και πιστοποιητικά κ.ά. στη σελίδα κάθε προϊόντος

Έντυπο Valena Allure
pdf7.74 MB
Τιμοκατάλογος Valena Allure
pdf1.03 MB
Smart διακόπτες Valena Life / Allure with Netatmo
pdf5.46 MB
Τεχνικός Οδηγός Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo
pdf10.9 MB

Δείτε τα προϊόντα

Η σειρά διαθέτει 13 αποχρώσεις πλαισίων και 5 αποχρώσεις πλακιδίων. Όλα τα πλαίσια συνδυάζονται με τα πλακίδια White, Aluminum, Ivory, Black και Pearl

Τεχνικά χαρακτηριστικά