Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Elegxos eisodou grafeio | Legrand Ελλάδα

bticino brand

Συστήματα θυροτηλεόρασης Bticino

Προϊόντα για τον έλεγχο της εισόδου σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους

εικονα μιας μπουτονιερας σε είσοδο κτιριου

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ


Αισθητική και ευελιξία

Σχεδιασμένες πρωτοποριακά και με άψογη αισθητική, όλες οι μπουτονιέρες Bticino by Legrand (Linea 3000, Linea 100, Sfera New και Sfera Robur) διαθέτουν καινοτόμο τεχνολογία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονο design. Για ανακαίνιση ή νέα κατασκευή οι μπουτονιέρες Bticino by Legrand καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλα τα γούστα.

Oθόνη θυροτηλεόρασης

ΟΘΟΝΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ


Smart ή απλές για για όλες τις ανάγκες

Η Bticino, εταιρεία του Ομίλου Legrand, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από οθόνες θυροτηλεοράσεων smart, απλές, hands-free και οθόνες αφής (σειρά Classe 300 και Classe 100) σε διαφορετικά σχέδια και υλικά που σας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία τοποθέτησης και πλήθος λειτουργιών.

εικονα μιας smart θυροτηλεόρασης

SMART ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ


Έλεγχος της εισόδου από το smartphone

Smart οθόνες θυροτηλεόρασης με wi-fi που προσφέρουν έλεγχο του συστήματος θυροτηλεόρασης και από το smartphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής Home+Control ή και με φωνητικές εντολές μέσω φωνητικών βοηθών. Διαθέσιμες σε 2 σειρές (Classe 100Χ13 και Classe 300 EOS with Netatmo) σας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία τοποθέτησης και στους πελάτες σας πλήθος λειτουργιών.

camera Netatmo

ΚΑΜΕΡΕΣ NETATMO


Έξυπνες ειδοποιήσεις στο smartphone

Eπιτρέπει την παρακολούθηση του εξωτερικού χώρου σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να διακρίνει ανθρώπους, ζώα και αυτοκίνητα και στέλνει ειδοποίηση στο smartphone όταν ανιχνεύσει οποιαδήποτε παρουσία στην ιδιοκτησία μέσω της εφαρμογής Netatmo Security. Ο έξυπνος προβολέας της βοηθά να βρείτε το δρόμο σας στο σκοτάδι και αποθαρρύνει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Σχετικά έντυπα

Εδώ θα δείτε τα πιο βασικά έντυπα που αφορούν τα συστήματα θυροτηλεόρασης Bticino. Ανακαλύψτε περισσότερα έντυπα (τεχνικούς οδηγούς, εγχειρίδια χρήσης, κ.ά.) στη γενική σελίδα εντύπων, καθώς επίσης και πιστοποιητικά κ.ά. στη σελίδα κάθε προϊόντος.

Έντυπο για τις θυροτηλεοράσεις & θυροτηλέφωνα
pdf4.37 MB
Τιμοκατάλογος θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων
pdf6.21 MB
Τεχνικός Οδηγός Tαυτοποίησης θυροτηλεοράσεων/θυροτηλεφώνων
pdf3.12 MB
2-Wire Door Entry System Bticino
pdf50.02 MB
Κατάλογος προϊόντων Netatmo
pdf1.39 MB
Τιμοκατάλογος προϊόντων Netatmo
pdf572.29 KB