Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Emergency lighting | Legrand Ελλάδα

Φωτιστικά ασφαλείας LED

Οι διάδρομοι αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου πρέπει να διαθέτουν κομψά φωτιστικά ασφαλείας αλλά και αποτελεσματικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η Legrand διαθέτει μία ευρεία γκάμα από φωτιστικά ασφαλείας με LED για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

emergency lighting

Ασφάλεια και κομψότητα στους κοινόχρηστους χώρους


Η ασφάλεια είναι ένα απαιτούμενο στους κοινόχρηστους χώρους καθώς πρέπει να υπάρχουν συστήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς ή διακοπής ρεύματος. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε και την αισθητική που παίζει σημαντικό ρόλο στους χώρους ενός ξενοδοχείου. Η Legrand διαθέτει μία ευρεία γκάμα φωτιστικών ασφαλείας υψηλής αισθητικής με LED, συνεχούς ή μη συνεχούς λειτουργίας και υψηλής φωτεινότητας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, με εναλλακτικές δυνατότητες εγκατάστασης, όπως επίτοιχα, ημιεντοιχισμένα,  πλήρως εντοιχισμένα, με βραχίονα από την οροφή ή τον τοίχο, ως σποτ στην οροφή.

Φωτιστικά ασφαλείας LED

Φωτιστικά ασφαλείας LED


Αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας με LED, μη συνεχούς και συνεχούς λειτουργίας. Διαθέτουν πράσινο LED καλής λειτουργίας που όταν σβήνει σημαίνει απουσία τάσης ή ότι οι μπαταρίες δεν φορτίζουν. Εγκατάσταση επίτοιχη, ημιεντοιχισμένη - εντοιχισμένη.

Φωτιστικά ασφαλείας στεγανά

Φωτιστικά ασφαλείας LED στεγανά


Αυτόνομα φωτιστικά ασφαλείας, στεγανά, IP65, ΙΚ 07. Με  πράσινο ενδεικτικό Led καλής λειτουργίας, επίτοιχη τοποθέτηση. Ιδανικά για χώρους με υγρασία.

Φωτιστικά ασφαλείας LED στρογυλά

Φωτιστικά ασφαλείας σε μορφή σποτ


Τα φωτιστικά ασφαλείας Kickspot διακρίνονται για την λειτουργικότητα και την υψηλή τους αισθητική καθώς προσαρμόζονται σαν σποτ στην οροφή και ενσωματώνονται διακριτικά στο χώρο. Με LEDs για χαμηλή κατανάλωση και λειτουργία auto-test

Λειτουργία φωτιστικού ασφαλείας

Το φωτιστικό συνδέεται μόνιμα με την τάση τροφοδοσίας. Σε κάθε διακοπή της τάσης τίθεται αυτόματα σε εφεδρική λειτουργία, ανάβοντας τα LED φωτισμού. Όταν επανέλθει η τάση επιστρέφει στην κανονική λειτουργία του.

Συνεχής λειτουργία

Το φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας ανάβει την πηγή φωτισμού είτε υπάρχει τροφοδοσία τάσης από το δίκτυο είτε όχι.

Μη συνεχής λειτουργία

Το φωτιστικό ασφαλείας μη  συνεχούς λειτουργίας ανάβει την πηγή φωτισμού μόνο όταν έχει διακοπεί η τροφοδοσία τάσης από το δίκτυο.

Διαχείριση φωτισμού

Ανακαλύψτε λύσεις διαχείρισης φωτισμού με τους ανιχνευτές κίνησης της Legrand

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ