Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Office UPS systems | Legrand Ελλάδα

UPS της Legrand

Για την κατοικία, το γραφείο, μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, βιομηχανία, data centers, η Legrand διαθέτει μία πλούσια γκάμα από UPS που εξασφαλίζουν αδιάλειπτη παροχή υψηλής ποιότητας ενέργειας και προστασία από διακυμάνσεις του δικτύου .

ups

Υψηλή απόδοση, αδιάλειπτη παροχή και προστασία


Η ευρεία διάδοση των συστημάτων UPS προέρχεται γενικά από την αυξανόμενη εξάρτηση από την ηλεκτρική ενέργεια και την ανάγκη προστασίας μιας σειράς εξοπλισμού, δεδομένων και διαδικασιών που είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες.

Τα συστήματα UPS εξασφαλίζουν παροχή υψηλής ποιότητας ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ παράλληλα προσφέρουν προστασία από διακυμάνσεις του δικτύου για τις συνδεδεμένες συσκευές.

Τα UPS διακρίνονται σε 2 κατηγορίες:

Μονοφασικά: από 600 VA έως 10 kVA

Τριφασικά: από 10 kVA έως 21 MVA


Μονοφασικά UPS

Μονοφασικά UPS


Ιδανικά για κατοικίες και μικρούς επαγγελματικους χώρους

Η σειρά μονοφασικών UPS της Legrand ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαφορετικών τομέων εφαρμογών, από οικιακή χρήση έως επαγγελματικούς χώρους. Η σειρά χωρίζεται σε 2 τύπους προϊόντων:

  • Consumer και Line interactive
  • On-Line double conversion 
Τριφασικά UPS

Τριφασικά UPS


Για μεγάλα επαγγελματικά κτίρια και data centers

Conventional: On-line double conversion UPS με μικροεπεξεργαστές DSP για ακριβή, σταθερό έλεγχο όλων των μετρήσεων και του κυκλώματος διόρθωσης συντελεστή ισχύος (PFC).

Modular: Αρθρωτά UPS που αποτελούνται από «τυποποιημένες» μονάδες που μπορούν να προστεθούν σε υπάρχουσες διαμορφώσεις για να αυξήσουν την ισχύ τους ή τον χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

title
PLAY

Keor SPE Tower