Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Kατοικία | Legrand Ελλάδα

Λύσεις για την κατοικία

Ο εξοπλισμός της σύγχρονης κατοικίας θα πρέπει να συνδυάζει λειτουργικότητα και άνεση με κομψές επιλογές design που θα εκφράζουν την προσωπικότητα του ενοίκου. Οι λύσεις οικιακών αυτοματισμών της Legrand όχι μόνο πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές αισθητικής και design, αλλά και παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Όπως απαιτείται, η εγκατάσταση μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να συμπεριλάβει τις τελευταίες καινοτομίες στις τεχνολογίες οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

ενα χαμογελαστό ζευγάρι στον καναπε του σπιτιού του κοιτάζει το κινητό

SMART HOME WITH NETATMO


Για ανακαινίσεις και νέες κατασκευές

Προτείνετε στους πελάτες σας την εγκατάσταση έξυπνων διακοπτών και πριζών αντί για συμβατικών. Με τους έξυπνους διακόπτες και πρίζες with Netatmo της Legrand που διατίθενται σε 5 διακοπτικές σειρές, ο ένοικος μπορεί να ελέγχει το ‘‘έξυπνο’’ σπίτι του από το διακόπτη, το smartphone και με φωνητικές εντολές και μπορεί να διαμορφώνει το πώς θα συμπεριφέρεται. Ταυτόχρονα μπορεί να ελέγχει την κατανάλωση ενέργειας και να κρατάει την κατοικία του ασφαλή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BUS/SCS

SMART HOME ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BUS/SCS


Για νέες κατασκευές

Το MyHOME+ είναι το σύστημα αυτοματισμών κατοικίας της Legrand που χρησιμοποιεί μία ενοποιημένη τεχνολογία BUS/SCS για τη σύνδεση των συσκευών σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ελέγχου από smartphone και tablet καθώς και με φωνητικές εντολές για εύκολη διαχείριση των λειτουργιών.

Σειρές διακοπτών

ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝ


Επιλέξτε την κατάλληλη σειρά διακοπτών

Σχήματα, αποχρώσεις, υλικά και λειτουργίες - η Legrand διαθέτει 7 σειρές διακοπτικού υλικού για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις για κάθε στυλ διακόσμησης. Οι σειρές Celiane, Living Now, Livinglight, Valena Life και Valena Allure προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες αυτοματισμών κατοικίας σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα!

Εικόνα μπουτονιέρας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ


Προτείνετε τα κατάλληλα προϊόντα για το σύστημα θυροτηλεόρασης

Για διαμερίσματα, μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, η Legrand έχει την τέλεια λύση για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις. Μπουτονιέρες για λίγα ή πολλά διαμερίσματα, smart ή απλές οθόνες για τoν έλεγχο της εισόδου της κατοικίας, όλες οι λύσεις συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και προηγμένη τεχνολογία.

Πίνακας PractiboxS Multimedia

HOME NETWORK


Αξιόπιστη και ασφαλής σύνδεση στο διαδίκτυο

Ο νέος τρόπος ζωής μας έχει επηρεάσει σημαντικά τον αριθμό των συνδεδεμένων αντικειμένων που χρειάζονται αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για  ψυχαγωγία (smart TV, διαδικτυακά παιχνίδια, κ.λπ.), είτε για ασφάλεια (σύστημα CCTV), είτε για άνεση (smart home, κ.λπ.), είτε για τηλεργασία (τηλεδιάσκεψη, cloud, κ.λπ.). Όλος αυτός ο εξοπλισμός που είναι συνδεδεμένος στο Οικιακό Δίκτυο χρειάζεται μία υποδομή επικοινωνίας, προκειμένου να παρέχεται γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση για όλους, παντού, συνεχώς. Ο πίνακας οικιακού δικτύου PractiboxS Multimedia της Legrand επιτρέπει τη διαμόρφωση ενός δικτύου επικοινωνίας ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες συνδεσιμότητας. 

εικονα ενός πίνακα διανομής

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Διανομή και προστασία

Η Legrand διαθέτει μία ευρεία γκάμα από πίνακες διανομής, υλικό ράγας με αυτόματες ασφάλειες και αντικεραυνικά για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια στους πελάτες σας, ελέγχοντας τις λειτουργίες της ηλεκτρολογικής τους εγκατάστασης.

Σταθμός φόρτισης Green'Up

ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Πρίζες και σταθμοί φόρτισης Green'Up

Προτείνετε στους πελάτες σας τις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Green'Up της Legrand με ενσωματωμένη προστασία DC. Οι επιλογές είναι πολλές. Είτε πρόκειται πρίζες φόρτισης ή για σταθμούς, είτε για το σπίτι είτε για το γραφείο, υπάρχει το κατάλληλο σύστημα φόρτισης για τις ανάγκες των πελατών σας.

Εικόνα Εξοικονόμηση ενέργειας

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Προτείνετε λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις σωστές επιλογές, οι ένοικοι μπορούν να εξοικονομούν ενέργεια και ταυτόχρονα να έχουν τη μέγιστη άνεση στην καθημερινότητά τους. Προτείνετε "έξυπνα" προϊόντα της Legrand όπως έξυπνους διακόπτες φωτισμού, έξυπνους θερμοστάτες και βαλβίδες καλοριφέρ για να ελέγχουν τη θέρμανση του σπιτιού αλλά και έξυπνα ρελέ που τοποθετούνται στον ηλεκτρικό πίνακα και μπορούν να μετρούν την καταναλωση των συσκευών επιτρέποντας τον έλεγχο των ενεργειοβόρων συσκευών. Η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και η εξασφάλιση της μέγιστης άνεσης μέσα στο σπίτι είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι μας και μπορούμε να επιτύχουμε εύκολα με τα προϊόντα της Legrand.