Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Βιομηχανία > Διαχείριση καλωδίων

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΟΥ

Στο βιομηχανικό περιβάλλον, τα δίκτυα διανομής ισχύος πρέπει να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα σε νέες διαμορφώσεις. Οι λύσεις που προτείνονται από την Legrand, εταιρία με παγκόσμια εξειδίκευση στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, καλύπτουν πλήρως αυτές τις ανάγκες συνδυάζοντας την ευκολία της εγκατάστασης με την ευελιξία της χρήσης. Προσφέρουν επίσης ασφάλεια στην εγκατάσταση.

cable management

ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΥΣΕΩΝ

Με την Cablofil, την Van Geel-Legrand, τη Wiremold και τη Swifts, η Legrand προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων για τη διαχείριση καλωδίων που καλύπτουν μεγάλη έκταση εφαρμογών: απλές ή διατρυπημένες μεταλλικές σχάρες καλωδίων. Η σειρά διαθέτει πολλές επιλογές φινιρίσματος που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

cable-trays

Οι απλές ή διατρυπημένες μεταλλικές σχάρες καλωδίων παρέχουν στα καλώδια πλήρη προστασία από φθορά, σκόνη κ.λπ.

Cable-ladders

Σκαλωσιές καλωδίων. Η ιδανική λύση ειδικά για ιδιαίτερα βαριά φορτία.

cablofil video

Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων της Cablofil παρέχει απλή και αποτελεσματική διέλευση και διαχείριση των καλωδίων. Η ταχύτητα, η ευκολία εφαρμογής και η επεκτασιμότητα είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης.

ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Σε ορισμένα βιομηχανικά περιβάλλοντα (π.χ. χημική βιομηχανία) ή στο εξωτερικό μηχανικών έργων (π.χ. γέφυρες) όπου τα υλικά υπόκεινται σε ακραίες συνθήκες, η Legrand προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα λύσεων.

Isi plast

Isi plast
Δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε υγρά ή διαβρωτικά περιβάλλοντα, το ISI™ plast μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση των μεταλλικών σχαρών.

Polysis

Polysis
Το Polysis σχεδιάστηκε ειδικά για σιδηροδρομικές και οδικές σήραγγες, χημικά εργοστάσια, περιοχές επεξεργασίας υδρογονανθράκων, σταθμούς πυρηνικής ενέργειας και όλες τις εξωτερικές εγκαταστάσεις σε τροπικές ή μολυσμένες ατμόσφαιρες.

Tunnel

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ HYPRA

coffretHypra

prises hypra

Η σειρά Hypra συστήνεται για τη χρήση σε περιβάλλον με δύσκολες συνθήκες (σκόνη, προβολές νερού), όπως η αγροδιατροφική βιομηχανία και τα θαλάσσια περιβάλλοντα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΙNAKΕΣ P17

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ P17

Coffret p17

Η σειρά P17 είναι ιδανική για χρήση σε περιβάλλον χωρίς ιδιαίτερους απαιτήσεις, όπως η ελαφριά βιομηχανία, τα δημόσια κτίρια, κ.λπ.

Coffret p17 2

Οι νέοι εργοστασιακοί πίνακες P17 παρέχουν προσωρινή ηλεκτρική τάση στα εργοτάξια ή για διάφορα γεγονότα. Συμμορφώνονται με τα πρότυπα ΕΝ 0439-4 και με το διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 1988 για την προστασία των εργαζομένων, με τις συστάσεις που εκδίδονται από το Oppbtp (επαγγελματική οργάνωση για την πρόληψη ατυχημάτων στην κατασκευή και τα δημόσια έργα).