Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Εμπορικό κέντρο > Διανομή ηλεκτρικής ενέργειας
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ
illustration

Με τους διακόπτες ισχύος ανοικτού τύπου DMX³, τους διακόπτες φορτίου DPX, τους inverters παροχής, τους isolating διακόπτες και τους πίνακες διανομής XL³, η Legrand προτείνει ένα σύνολο καινοτόμων λύσεων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τυποποιημένα ή βελτιστοποιημένα συστήματα διανομής. Τα συστήματα busbar Zucchini συνδέουν τα κύρια και τα βοηθητικά panels με το δίκτυο του κτιρίου για να διαμορφώσουν ένα κορυφαίο σύστημα διανομής ενέργειας.

Η Legrand έχει ολοκληρώσει αυτή την λύση με μια σειρά συμπληρωματικών υπηρεσιών που εκτείνονται σε λύσεις λογισμικού για το σχεδιασμό των ηλεκτρικών panels διανομής, τεχνικών οδηγών, των ενοτήτων εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης, για να διευκολύνει την εργασία των μελετητών στην επιλογή των καλύτερων λύσεων

ΠΙΝΑΚΕΣ KAI EΡΜΑΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ XL³ ΚΑΙ ALTIS

armoire3Πλαστικοί πίνακες από 2 έως 144 στοιχεία ράγας, χωνευτοί ή επίτοιχοι, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα αυτόν που ταιριάζει στο χώρο σας: Nedbox, Plexo IP 55 και XL³.

Μάθετε περισσότερα για τους χωνευτούς πίνακες

Μάθετε περισσότερα για τους επίτοιχους πίνακες


Η σειρά XL³ είναι ένα πλήρες σύστημα για κτιριακές εγκαταστάσεις που προσφέρει απόλυτη ελευθερία

μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, λειτουργιών και αισθητικής:

- Επεκτάσιμοι οριζοντίως και καθέτως, από πίνακες ράγας 3 σειρών μέχρι επιδαπέδια ερμάρια ύψους 2 μέτρων
- Χωνευτοί, επίτοιχοι, επίτοιχοι στεγανοί για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους και ερμάρια τύπου πεδίου κατάλληλα
για διανομή έως και 4000 Α.

Οι αυτόματοι πίνακες Altis συνδέονται συγκεκριμένα με τις βιομηχανικές εφαρμογές

Μάθετε περισσότερα για τους XL³

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ DMX³ ΚΑΙ DPX

gamme

Η ευρεία γκάμα του εξοπλισμού διανομής της Legrand προσφέρει μια αποδοτική και ισχυρή λύση ενάντια στα ηλεκτρικά ελαττώματα οπουδήποτε στην εγκατάσταση.

Mάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΡΑΓΑΣ

fully

Διακόπτες φορτίου, υπόλοιπα τρέχοντα συστήματα διανομής, surge protectors, προγραμματιζόμενοι ή φωτοευαίσθητοι διακόπτες… Η Legrand προσφέρει μια πλήρη σειρά υλικού ράγας.

Mάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BUSBAR

zucchini

Ως πλήρες σύστημα διανομής ενέργειας, το σύστημα busbar της Zucchini έως 5 000A παρέχει εξελιξιμότητα, αξιοπιστία και εφαρμογή χωρίς προβλήματα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ

prises-indus

Η Legrand προτείνει τις πρίζες βιομηχανικού τύπου έως 125A και τις συνδυασμένες μονάδες με σκοπό να χειριστούν τις συγκεκριμένες εφαρμογές στις πιο σκληρές συνθήκες.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΛΕΜΜΕΣ VIKING 3

viking3-1

Εξαιρετικά-αξιόπιστες συνδέσεις με βίδα ή με τερματικά στηρίγματα, οι βιομηχανικές κλέμμες Viking 3 υπερέχουν στα σημεία.

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ HV/ LV

transfo

Οι μετασχηματιστές Zucchini ξηρού τύπου HV/LV θα μειώσουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς και τη διασπορά των επιβλαβών ουσιών στο περιβάλλον. Στην έκδοση υψηλής αποδοτικότητάς τους (με μειωμένη απώλεια), επιτρέπουν μειώσεις στην κατανάλωση ενέργειας.