Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Ξενοδοχείο > Χώρος φιλοξενίας δωματίου

 

 

XΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ


UX solutions

UX_NEA σειρά premium διακοπτών αφής για ξενοδοχεία.


Συνδυάζονται με την τεχνολογία BUS/SCS για τον έλεγχο του δωματίου του ξενοδοχείου.


Μια extra πινελιά πολυτέλειας και τεχνολογίας είναι η καινοτόμος επιλογή για premium ξενοδοχεία.

Μάθετε περισσότερα εδώ

video UX

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε το video.

ΑΝΕΣΗ

Ένα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο είναι πολύ σημαντικό για τον πελάτη αλλά είναι αρκετό για να του διασφαλίσει μία εξαιρετική διαμονή στο ξενοδοχείο;

Με τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας, μπορείτε να προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες σας. Με τους διακόπτες σεναρίων θα μπορούν να ελέγχουν το φωτισμό και τα ρολά και με τους θερμοστάτες θα μπορούν να προγραμματίσουν αυτόματα τη νυχτερινή θερμοκρασία για καλύτερη ποιότητα ύπνου.

guestroom
comfort products

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑH διαμονή στο ξενοδοχείο πρέπει να αποτελεί μια νέα και μοναδική εμπειρία για τους πελάτες.

Το σύστημα μετάδισης ήχου ξυπνά τους ενοίκους με ευχάριστη μουσική. Οι λύσεις multimedia προσφέρουν υψηλής ποιότητας ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, πρόσβαση στο internet με υψηλές ταχύτητες προσφέροντας μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία πολυμέσων.

guestroom enter

entertainment products

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ


Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βασικός παράγοντας στην ικανοποίηση των πελατών. Γι' αυτό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Με τους διακόπτες ένδειξης κατάστασης δωματίου της Legrand «Do not disturb» και «Make up room», το προσωπικό μπορεί με μια ματιά να δει την ένδειξη κατάστασης του δωματίου και η ανταπόκριση να είναι άμεση.

guestroom service

service products

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Η ασφάλεια των επισκεπτών είναι πρωταρχικής σημασίας και η Legrand παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία τους.

Επίσης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από ασφάλειες και αυτόματους διακόπτες διαρροής για την αποτελεσματική προστασία των εγκαταστάσεων και του κτιρίου.

guestroom security
protection products

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


Για να διασφαλιστεί ότι ένα ξενοδοχείο είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, είναι ουσιαστικό να περιληφθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την εύκολη πρόσβαση, τη στάθμευση κ.ά. των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τον αρχικό στάδιο του σχεδιασμού.

Αυτές οι ρυθμίσεις πρέπει να μελετηθούν καλά ώστε να καλύπτουν όλα τα είδη ειδικών αναγκών: δυσκολία στην όραση, στην κίνηση, στη μνήμη, στον προσανατολισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ηλεκτρικές λειτουργίες είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας. Η οπτική και ευδιάκριτη σηματοδότηση και η ποιότητα του φωτισμού πρέπει να επιτρέπουν στους ανθρώπους να κινηθούν στο χώρο και να βρουν το δρόμο τους με ασφάλεια.

guestroom AMEA
AMEA products